keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Amnestyn ja muiden kestovalhe:"Ei laillisia reittejä, sen takia ihmisiä hukkuu"

- Laillisten reittien puutteessa ennätysmäärä pakolaisia yritti päästä Eurooppaan meriteitse - ja ennätysmäärä hukkui, (Amnesty Internationalin) raportissa todetaan.

Olemme nähneet valheen laillisten reittien puutteesta useita kertoja. Kysymys edelleenkään ei ole laillisten reittien vähäisyydestä vaan ihmissalakuljetusbisneksen raadollisuudesta. Vain raha ratkaisee, ja sitä Välimerellä ja muualla Euroopassa häärivät rikollisorganisaatiot käärivät huimia summia.

Syyllisiä ihmishenkien menetyksiin emme ole me, eurooppalaiset veronmaksajat, vaan nuo ihmissalakuljettajat ja niitä suojelevat eurooppalaiset viranomaiset ja päättäjät.

Amnestynkin touhut muistuttavat blogistikolleega Vasarahammerin esiin tuomasta Lawrence Austerin ensimmäisestä laista.

”Mitä huonommin mikä tahansa vähemmistö- tai muukalaisryhmä käyttäytyy liberaalissa yhteiskunnassa, sitä suurempia ovat poliittisesti korrektit valheet, joilla peitellään tämän ryhmän käytöstä.”

Italian läpikotaisin korruptoitunut virkakoneisto päästää hälläväliä-tyylillään EU:n alueelle tuhansia "siirtolaisia", joiden henkilöllisyydestä tai taustoista ei kukaan tiedä. Italiasta nämä "siirtolaiset" sitten heinäsirkkaparven lailla suuntaavat pohjoiseen paremman sosiaaliturvan pariin. Calais Ranskassa on helisemässä näiden kanssa, samoin Ruotsi. Ongelmat ovat valtavat, mutta niistä ei saisi puhua.

”Mitä törkeämmin mikä tahansa ei-länsimainen tai ei-valkoihoinen ryhmä käyttäytyy, sitä pahantahtoisempina ne kantaväestön edustajat esitetään, jotka kiinnittävät huomiota ryhmän käytökseen ja tekevät siitä rationaaliset johtopäätökset.”

Vielä kerran, Amnesty ja muut: lopettakaa valehtelunne, ei niitä kukaan lukutaitoinen ja itsenäiseen ajatteluun kykenevä enää usko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti