tiistai 17. helmikuuta 2015

Pravda ei petä koskaan

Pariisin terrori-iskujen jälkeen kirjoitin näin.

"Suomen suvakit tietysti rupeavat meuhkaamaan kouluampujista ja breivikistä, sehän niiden taktiikka näissä on aina ollut. Pitää vaan pitää pää kylmänä ja ohjata keskustelu takaisin oikeille uomille ja muistaa mainita islamistiterroristit ja jihadistit.

Tämä tilanne pitää saada käännettyä järkevämmäksi."

Eikä tarvinnut pettyä taaskaan.

Nyt asialla oli Pravdan ulkomaantoimituksen toimittelija Petteri Tuohinen. Kas näin kävi näppis, ja näppis kävi näin.

Ennen kaikkien muslimien tuomitsemista kannattaa muistaa sellaiset paikat kuin esimerkiksi Tuusula, Kauhajoki, Myyrmäki, Oslo ja Utöya. Näissä paikoissa tapettiin monin verroin enemmän viattomia ihmisiä kuin Pariisissa ja Kööpenhaminassa yhteensä. Eivätkä murhaajat olleet muslimeja, vaan Suomen ja Norjan "kanta-asukkaita".

Radikaaleja muslimeja ja väkivallasta sokeutuneita kanta-asukkaita yhdistää ainakin yksi asia: mielenvikaisuus.Tietojeni mukaan Kööpenhaminassa kaksi ihmistä murhannut Omar el-Hussein kuului pahamaineiseen Brothas -rikollisjengiin. Hussein tunnettiin jengissäkin väkivaltaisena henkilönä, mutta mistään lähteistä en ole löytänyt diagnoosia tai virallista arviota tämän muslimiterroristin mielenterveysongelmista tai mielenvikaisuudesta.

Tosiasiat tosiasioina: muslimiterroristien iskut eivät tähän lopu eikä tilanne yhtään parane sillä, ettei näistä asioista vieläkään puhuta niiden oikeilla nimillä.

Radikaali islam ja äärivasemmistolainen väkivalta, siinä Putinin sekoilut poisluettuna kaksi tämän päivän Euroopan pahinta turvallisuusuhkaa. Tarttee varmaan tehdä jotain.

2 kommenttia:

 1. Käsittämättömintä tässä on se, että he puolustelevat sellaista porukkaa jonka suoraan ja selväsanaisesti ilmoitettu päämäärä on kaikkien meidän käännyttäminen, orjiksi alistaminen tai tappaminen. Jihadistit eivät koskaan ole ujostelleet kertoa tavotteitaan.

  Kuka on niin hullu että menee puolustelemaan jotakuta tunnettua murhaaja, joka on kertonut toimittelijankin olevan tappolistalla. Ehkä lähempänä listan loppua, mutta kuitenkin. Niin, ehkä kysymyksessä on vain rajaton typeryys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   Kyseessä tuskin on typeryys, enemmänkin pelko työpaikan tai työtilaisuuksien menettämisestä. Ns. "tutkijoiden" osalta mentaliteetti "mitä ne nyt minusta ajattelevat" ajavat ohi aidosta tieteen tekemisestä, Suomen Akatemian ym. instanssien rahahanojen vartijoiden mielistely on tärkeämpää kuin rehellisyys, moraali ja etiikka.

   Vaalit ovat huhtikuussa, muistakaa äänestää.

   Poista