lauantai 14. helmikuuta 2015

"Sverige – våldtäktshuvudstaden i Väst"

Mainiolta snaphanen.dk -sivustolta löysin linkin mielenkiintoiseen ja varmasti ajatuksia herättävään artikkeliin "Sverige – våldtäktshuvudstaden i Väst". 


Kaikkiaan 21 eri tutkimusta eri vuosilta päätyy samaan lopputulokseen: ulkomaalaiset (sisältää myös "ulkomaalaistaustaiset") ovat raiskaustilastoissa reippaasti yliedustettuina. Tilanne pahenee koko ajan, nyt yliedustus on jopa 19,5 kertainen.

Vielä pahemmaksi tilanteen tekee hyssyttelevä ja valehteleva media. Äskettäisestä Viking Amorellan joukkoraiskauksesta kertoneissa uutisissa kerrottiin "ruotsalaisista", vaikka melkein heti tiedettiin tekijöiden olleen somaleja.

Miksi media valehtelee suojellakseen rikollisia? Mikä vaivaa päättäjiä Ruotsissa ja Suomessa eli miksi he eivät vieläkään julkisesti ja avoimesti kerro maahanmuuton haittapuolista? Me emme tarvitse tuon kaltaista maahanmuuttoa emmekä päättäjiä, jotka eivät uskalla tai eivät halua näistä asioista rehellisesti ja avoimesti keskustella.

Aiheeseen liittyen suosittelen lukemaan Professorin hyvän kirjoituksen Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti