maanantai 9. helmikuuta 2015

"Löyhän kaveriporukan" kepposteluista

Syytettynä oikeudessa on kaksitoista nuorta. Oikeudenkäynti liittyy suurempaan kokonaisuuteen, jossa syytettynä on joukko teini-ikäisiä, joiden epäillään ryöstäneen ja pahoinpidelleen muita nuoria pääkaupunkiseudulla viime vuoden aikana.

Tekijät olivat pääosin maahanmuuttajataustaisia nuoria. Joukossa on myös muutama kantasuomalainen.


Helsingin käräjäoikeus antaa tuomionsa asiasta tiistaina 21. huhtikuuta.

Hetkinen, milloin ne eduskuntavaalit ovatkaan? Sunnuntaina 19. huhtikuuta? Pitipäs sattua, Helsingin käräjäoikeuskin odottaa vaalien yli ennen kuin tekee mitään mikä liittyy pääkaupunkiseudulla raa'asti ja rasistisesti riehuneeseen "löyhään kaveriporukkaan".

Sekoomuksen kansanedustajaehdokas Marko "Fobba" Forss jatkaa kansalaisten silmään kusemista. Ohessa lainauksia tämän poliisijohdon sätkynuken tuoreimmista latteuksista.

Katujengin käsitteen osalta semantiikasta. Blogista käy ilmi, että määritelmän mukainen katujengi ei ollut kyseessä. oli siis vain porukkaa sieltä ja täältä, joista osa näyttää edelleen jatkavan ryöstelyä. ei siis ollut mitään tiivistä katujengiä.

kyllä sille meillä ainakin tuntuu oleva ihan oma selkeä määritelmä. Tuo se ei ole.

katujengille oma määritelmä. Tosin mulle ihan sama millä nimellä sanotaan. Fakta kuitenkin se, että ei voi puhua katujengistä siinä mielessä, kuin ymmärretään esim Black Cobras, Crips jne.

tämäkin liittyi maahanmuuttoon, mutta pääasia nuorten syrjäytyminen.

koska maahanmuuttajataustaisilla suurempi riski syrjäytyä

siitä samaa mieltä, että nyt yhteiskunta ei kotouttamisessa onnistu riittävän hyvin.


Voiko Suomen poliisi enää tuosta alemmas vajota? Kyllä tekee hyvää poliisin arvostukselle ja luotettavuudelle lukea tuon kaltaista soopaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti