keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Että semmoista "maahanmuuttopolitiikkaa" taas kerran

Sisäministeriö on asettanut hankkeen hallituksen maahanmuuttopoliittisen ohjelman valmistelemiseksi maahanmuuttoministerityöryhmän ja hallituksen puoliväliriihessä tekemien päätösten pohjalta. Ohjelma määrittää Suomen maahanmuuttopoliittisia linjauksia kuluvalle hallituskaudelle.
...

Ohjelman valmistelussa taustalla on vuonna 2013 valtioneuvoston periaatepäätöksenä hyväksytty maahanmuuton strategia Maahanmuuton tulevaisuus 2020. (Lähde: Sisäministeriö 14.6. 2017)

On se aika kummallista, ettei sisäministeriön "ohjelman" valmistelun pohjaksi kelpaa vuonna 2015 sovittu hallitusohjelma ja sen maahanmuuttoon liittyvät kirjaukset.

Pandemrix-Paula: nukutko hyvin yösi? Joko pidit huolen siitä, että Huoltovarmuuskeskus sai takaisin sieltä kusettamasi noin 40 miljoonaa euroa?

2 kommenttia:

  1. Tämä oli erinomaisen tärkeä huomio ja linkitin sen omaankin blogiini. Tuohan kertoo sen, että hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma oli Soinin hyväksymää silmänlumetta ja nyt kun sitä ei enää tarvita, siitä luovutaan.

    VastaaPoista
  2. Tervehys Ykä, kiitos kommentistasi. Tähän liittyy vielä sekin, että Migri on pyytänyt tarjouksia aivan yksin tulevien lapsukaisten hoitoloista.

    VastaaPoista