maanantai 12. kesäkuuta 2017

Lyhyesti: nyt on PerSuilla miljardin euron paikka iskeä vastapalloon

Tämä on suorastaan hykerryttävä tilanne: PerSuilla on puoluejohdossa kivikova kvartetti ja nyt kuulemma ilmassa väreilee liikehdintää muista puolueista Persuihin päin. Tämä ei ole mutua, vaan perustuu kentältä kuulemiini tietoihin.

Tässäkin mielessä "hymyilyttää" esimerkiksi rattijuoppo Sirpa Pietikäisen avautuminen, mutta minkä ihmeen takia Ike Kanerva lähti mukaan tähän farssiin? Ike: arvostukseni sinua kohtaan meni nyt pahasti pakkaselle, tosin ethän sinä poliittisen urasi aikana ole käytännössä muuta tehnyt kuin naisia jahdannut. Siinä ainut substanssiosaamisesi. Häpeä, luuseri!

Nyt kuitenkin tarkkana siellä PerSujen puoluetoimistossa: hylätkää armotta kaikki opportunistit ja jos joku tiinaelovaara tms. päättää näyttää todelliset kasvonsa, menkööt.

Isänmaallisena suomalaisena minusta nyt saattaisi Sibeliuksen Finlandia olla paikallaan, mutta jospa kuitenkin ainakin vielä tässä vaiheessa tyytyisimme Iron Maidenin piisiin Rainmaker. Juutuupista löytyy.

Lisäys 12.6. 2017: pätkä paksuhkoa rautalankaa

Hallitus ei PerSujen henkilövalintoihin hajoa. Sekoomus, erityisesti Petteri Orpo ja Jan Vapaavuori, sössivät todella pahasti. Ajatelkaa sitä kansainvälistä skandaalia mikä seuraisi siitä, kun kansainvälinen media saa tietää, mitä täällä Suomessa(kin) oikeasti tämänkin asian tiimoilta on tapahtunut ja edelleen tapahtuu.

Sekoomus, jos se vielä jatkaa pelleilyään, valuu omalle paikalleen RKP:n apupuolueeksi. Tämä olisi RKP:n historiassa ennennäkemätön ja -kuulumaton tappio, siihen RKP:lläkään yksinkertaisesti ei ole varaa - huolimatta noiden rasistipaskojen säätiöiden miljardiomaisuudesta.

Sivistysvaltioissa kävisi niin, että Sekoomuksen desantit, etunenässä Petteri Orpo ja Jan Vapaavuori, joko tajuaisivat erota itse tai sitten syistä joista jo olen kirjoittanut, vähintään nuo kaksi pannaan Valtakunnanoikeuteen kantamaan vastuutaan.

Petteri Orpo, Jan Vapaavuori: erotkaa heti.

Lisäys 12.6. 2017: "ei edellytyksiä jatkaa yhteistyötä"
Muistutuksena desantti Petteri Orvolle ja Juha "annan kotini" Sipilälle: te iskitte nyt kätenne niin syvälle paskaan, ettei paskanhaju niistä koskaan haihdu.

Noin heppoisilla perusteilla ei perustuslain mukaan voi hallitusta hajottaa.

Menkää vitun pellet katsomaan itseänne peilistä: kuka teki, mitä teki, miksi teki, tuliko riittävästi hilloa?

Menkää vitun pellet kysymään perustuslakifundamentalisteilta, missä ovat noin kolmen miljoonan suomalaisen ihmisoikeudet.

Suoraan suomeksi sanottuna luuseri Petteri Orvolle ja lestapelle Juha Sipilälle: haistakaa paska. Te vitun sontaläjät oksensitte ministerinvalanne päälle.

Tämä todellakaan ei jää tähän.


Lisäys 12.6. 2017 "nyt vittu oikeesti!1!"
C'mon, desantit ja muut paskakasat: äänestyttäkää eduskunnassa hallituksen luottamuksesta! Lestapelle Sipilä bluffaa taas, katsokaa tuo bluffi ja heittäkää ns. "all in".

Tällä tarkoitan sitä, että pankaa asuntonsa luvannut perusteettomasti rikastunut kepuli edes tämän kerran vastuuseen tekemisistään ja tekemättä jättämisistään.

Lisäys 12.6. 2017: "koko kansan presidentti Sauli Niinistö"

Kuka vielä muistaa, miten aikoinaan Zyssen (Ben Zyskowicz, sekoomus) talliin tullut tamma Tanja Karpela ajautui ns. kiertopalkinnoksi Sauli Niinistölle noin vuonna 2003? Jos oikein muistan, pariskunta oli kihloissakin, mutta sitten tapahtui jotain. Näistä asioista joku tutkiva journalisti voisi "koko kansan presidenttiä" Sauli Niinistöä tentata.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä oli hyvä, että persut lähti. Mitä tollasessa Sipilän-nukkehallituksessa tekee, jos siellä ei voi vaikuttaa. Nyt on selvä vaihtoehto ja sitähän on kaivattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehys korpisoturi, kiitos kommentistasi. Asia on tietysti noinkin, mutta minkälaisen kuvan sopimuskumppanina antavatkaat Pipilä ja POrpo? Kuka moisiin pelleihin enää uskaltaa luottaa, missään asioissa?

      Poista