tiistai 13. kesäkuuta 2017

Oikaisen joitain Syyriaan ja Irakiin liittyviä väittämiä ja valheita

NB: Tietoni perustuvat luotettaviin ja luotettavina pitämiini lähteisiin, joita tässä en paljasta enkä niistä yhtään tämän enempää kerro.

1) "fosfori"
Fosforiammuksia on milloin missäkin, "todisteina" kuvia tai/ja videopätkiä. Yksikään viime aikoina julkisuuteen tullut "todiste" ei liity fosfori- vaan savukranaatteihin.

2) "kemialliset aseet"/"sariini"
Yhtään kunnon vedenpitävää todistetta sariinin käytöstä ei ole. Ei yhtään. Päinvastoin, todisteet osoittavat että kaikki väittämät ovat olleet valheita ja terroristijärjestö White Helmetsin & Co. lavastamia.

3) "Syyriaan ei voi palata!1!"
Väärin tämäkin. Esimerkiksi Damaskos, Tartous ja Latakia ovat olosuhteet huomioonottaen erittäin turvallisia, tämä osin pätee myös Aleppoon.
Vaarallisia alueita Syyriassa ovat erityisesti Idlib ja tietyt Eufratin etelä- ja itäpuoliset alueet akselilta Raqqa-Deir ez-Zor.

4) "Irakiin ei voi palata1!1"
Väärin. Sikäli kun joku vielä ei tiedä tai ei ole tietävinään, Irakissa on menossa sota islamistiterroristeja vastaan. Sodissa tulee ruumiita, ja sodan vastapuoli eli sunni-islamistinen daesh tekee kaiken mitä islamistiterroristit tekevät: siviilejä ihmiskilpinä, autopommeja, ansoja ja niin edelleen. Eniten näistä kärsivät täysin syyttömät siviilit, kuten esimerkiksi Bagdadin autopommituksissa.
Mosulin lisäksi toinen vaarallinen alue on Kirkuk ja sen ympäristö,
erityisesti alue nimeltä Hawija.
Kehotan kaikkia omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä googlaamaan tuoreita kuvia esimerkiksi Itä-Mosulista tai sodassa pahasti vaurioituneesta Ramadista. Tulette yllättymään siitä, miten normaalilta elämä tuolla vaikuttaa.

5) Lopuksi
Yrittäkää pitää mielessä, että sotaan aina liittyy myös propaganda. Esimerkiksi "Syrian Observatory for Human Rights" on sitä ihteään, ehtaa propagandapaskaa. Muistakaa lähdekritiikki! Miettikää todella tarkkaan vaikkapa sitä, miksi vähän sen jälkeen kun saudit rupesivat terrorisoimaan Qataria, juuri Qatarin toimittama hätäapu muka olisi aiheuttanut ruokamyrkytyksiä pakolaisleireissä. Sanon suoraan, että tuokin väittämä on hevonpaskaa, pelkkää saudi- ja pro-daesh -propagandaa.

Olkaa tarkkoina siellä, ja pitäkää hyvää huolta itsestänne ja läheisistänne. Muistakaa, että rämä-vitun-thän ei vielä ole ohi.
iSlam - The Religion of Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti