maanantai 26. kesäkuuta 2017

Ruotsi on Pohjois-Euroopan Libanon

Esimerkiksi Ruotsissa Ruotsin poliisi on täysin rähmällään paitsi tuontiromannien ja muslimimatujen myös maansa täysin munattoman feministihallituksen saamattomuuden ja islamistien perseennuolennan takia.

Esimerkiksi Ruotsissa nyt jo virallistenkin tietojen mukaan on 63 No Go Zonea.

Esimerkiksi Ruotsissa raiskaustilastot ovat kaikista suvakkien valehtelu- ja selittely-yrityksistä huolimatta olleet monia vuosia maailmanlistan erittäin kyseenalaisessa Top-3:ssa.

Miksi te han-svenssonit ette tee yhtään mitään?

Eikö perkele teistä löydy sen vertaa sisua, että edes vähän edes yrittäisitte taistella Svea mamman puolesta? Vittu, pelkuriraukkikset: teitä kuitenkin on siellä noin kymmenen yhtä vastaan! Pitäisikö teitä olla suhteessa 20:1, vai tarvitsetteko sinne puolenkymmentä suomalaista näyttämään, miten musuille pannaan jauhot suuhun? Tosin, varautukaa siihen, että nuo puolenkymmentä suomalaista valtaavat sitten kaikki arvokkaimmat alueet Södermalmilta, lisäksi tuon porukan johtaja kuittaa palkkioksi kuninkaan linnan. Kunkku ja Silvia muuttakoot Saudi-Arabiaan, trevlig resa! Varautukaa svenssonit lisäksi siihen, että joko julistamme Ruotsin osaksi Suomea tai pakkopalautamme Ruotsin aidosti demokraattiseksi tasavallaksi.

Kyllä minua nyt hävettäisi missään päin maailmaa tunnustaa, että olen pelkkä paskat housuissa islamismia edistävä, uusedistävä, piiloedustava tai pakkoedustava ruotsalainen.

Allahu-jävla-akhbar!

15 kommenttia:

 1. Joskus ajattelin katsellessani Ruotsin pikkuprinsessan kuvia, ettei taida tyttörukka tulla näkemään päivää, jona hänet kruunataan kuningattareksi. Onkohan kuninkaallisella perheellä pakosuunnitelma valmiina ja sinnekö Uuteen-Seelantiin, minne monella muullakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maija, kiitos kommentista.

   Ehkä kannattaa pohtia sitäkin, onko monarkia valtiomuotona enää tätä päivää. Mielestäni ei ole.

   Poista
 2. Mutta kun Suomessakaan ei kyetä panemaan hanttiin suvakeille ja kultamunilleen, niin mistä ne kovat suomalaiset Ruotsia auttamaan löydettäisiin?
  Ehkä:
  http://www.frontpagemag.com/fpm/267094/white-jihad-dawn-perlmutter

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Veikko, kiitos kommentista.

   Kyllä niitä kovia ukkoja on, enemmänkin kuin mainitsemani puolenkymmentä.

   Poista
  2. Suomi Ensin porukka puhkuu kiukkua Töölöntorilla, selvästi toimeensa päättäväisempänä kuin Makron de Wit, jonka pää striimeissä valtasi yleensä ainakin puolet kuvasta, puheesta 70 pros.
   Ehkä, ehkä...

   Poista
  3. Veijo, kumman porukan sinä mieluummin ottaisit tontillesi: laittomat muslimimatut ja niiden puolestaloukkaantujat vai tätä huutavaa vääryyttä vastaan aiheesta mieltään osoittavat?

   Poista
 3. Täytyis löytää ensin riittävän iso tontti ja suomalaisia patriootteja avuksi, ennen kuin pystyisin vastaamaan. Ks. yllä vinkkaamani frontpagemagazinen linkki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttini M de Witistä kohdistui hänen henkilöönsä. Lähes koko ajan hänen täytyy näkyä kuvassa, vaikka itse agenda ei ole hän vaan Suomi ensin. Vrt Hillotolppavuori.

   Poista
  2. Veijo, onko sinulla Ruotsin tilanteeseen mitään kommentoitavaa?

   Poista
 4. Luotan Paavo Tajukankaalla tilannearvioihin. Fria tider, du gamla... Laatublogeissakin jo hyviä analyyseja. Tiesit varmaankin että Leif GW Perssonilla (Tukholman yo:n kriminologian proffa)on selkeä kanta matuiluun ( https://southfront.org/anyone-with-eyes-can-see-migrants-fiercely-overrepresented-in-criminal-cases-swedish-criminology-professor/ )

  Kirjassaan U Asekauppias Palmen siirtymisestää helvettiin teki minuun lähtemättömän vaikutuksen ( http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/kesan-kaipuusta-hyiseen-viimaan/ ). Palme on matuinvaasion pääpiru, senkin tiedät.
  Olen samaa mieltä.

  Vaikuttaa menetetyltä tapaukselta (Ruotsi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elleivät nyt heti rupea Ruotsissa tekemään jotain siellä riehuville muslimimatuille ja tuontiromanneille, siellä voi tapahtua vaikka mitä. En minä hatusta tempaissut vertausta Libanoniin.

   Poista
 5. Ymmärsin.
  Molemmat olivat maiden parasta a-ryhmää, kunnes.

  VastaaPoista
 6. Kello kuitenkin tikittää, yhtään ei ole aikaa hukattavaksi.

  Mitä Libanoniin tulee, niin nyt perinteiseen jihadistityyliin tietyt tahot vaativat sen pakkopalauttamista Syyriaan.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja...

  VastaaPoista
 7. Hell-singissä on tällä hetkellä tsuppari Jari Taposen sössimisten takia todella räjähdysherkkä tilanne.
  Hei Taponen: sano pomoillesi, että haistakoot paskan. Sinut muistamme kaikista niistä valheista, mitä meille yritit suoltaa pari vuotta sitten kun matujengi pieksi sairaalakuntoon kymmeniä suomalaisia. Miten nää hommat, tsuppari Taponen, nyt menee noin niinqu omasta mielestä?

  VastaaPoista
 8. Ihmiset siellä nyt jäitä hattuun. Hell-singin rivipoliisi tekee, mitä tsuppari Taponen ja Taposen naruja vetelevät sontaläjät käskevät. Älkää ruvetko rivipoliisien kanssa tappelemaan, syyllisiä ovat tsuppari Taponen ja sen käskyttäjät.

  VastaaPoista