torstai 22. kesäkuuta 2017

Sananen irakilaisista

Omat kokemukseni irakilaisista alkoivat jo 1980-luvulla. Noista tapaamisista on pelkästään hyviä muistoja, samoin kuin kaikista tuon jälkeen tapahtuneista yhdessäolon hetkistä. Kaikki nuo irakilaiset ovat olleet hienoja ihmisiä, älykkäitä, huumorintajuisia ja "virvokkeetkin" maistuivat.

Yksikään näistä tuntemistani irakilaisista ei edes kusisi siihen roskasakkiin päin, mitä esimerkiksi Helsingin Rautatientorilla notkuu.

Yksikään näistä tuntemistani irakilaisista ei lähtenyt samalla tavalla karkuun, kuin mitä esimerkiksi pääministeri Sipilän suosikkijihadisti Fahad "I'm seventeen and I can prove it" Firas teki.

Kaikki tuntemani irakilaiset ovat samaa mieltä siitä, että tänne Suomeen kesän 2015 jälkeen kuljetetut "turvapaikanhakijat" ovat pelkkiä luusereita, sotilaskarkureita, jihadisteja, maanpettureita ja lisäksi joitain arabiankielisiä halveksuvia ilmaisuja, joita en osaa suomentaa.

Lyhyesti: mitä teille suvakeille ja iRakkien pyllynpyyhkijöille kertoo se, että näin rämä-vitun-thänin aikana daesh-rotat räjäyttivät Mosulin 850 vuotta vanhan moskeijan ja sen kuuluisan kaltevan minareetin? Onko vai eikö tuossa kyse sotarikoksesta? Miksi te vitun suvakit vaikenette tästä törkeydestä kaikilla tuntemillanne kielillä?

Siksi, että te olette halveksittavia luusereita, pohjasakkaa, epäisänmaallista kuonaa jonka oikea paikka on joku roskatunkio missä tahansa muualla paitsi Suomessa.

Isänmaansa puolesta taisteleville irakilaisille, joiden joukossa ainakin yksi tuntemistani hienoista miehistä tälläkin hetkellä on, toivotan kaikkea hyvää.

48252 88 3191415 kommenttia:

 1. Aika rankkaa tekstiä mutta olen samaa mieltä. Tänne lampsinut jengi on vain ja ainoastaan rikkaitten pentuja. Sotilaskarkureita. Joukossa paatuneita tappajia.
  Olen kuullut saman skoudetuttaviltani. Nou hätä. Jos jätkät liikaa villintyy niin.... Suomesta löytyy kansallismaisemasta soita...

  VastaaPoista
 2. https://pt-media.org/2017/06/22/milloin-alkavat-irakien-pakkopalautukset-irakin-rauhallisiin-osiin/
  Onko kuvan valehipsterit niitä hyviä irakilaisia?

  VastaaPoista
 3. Tervehys joppos je Veijo, kiitos kommenteista.

  Suuri osa Irakia on niin turvallista kuin se noissa olosuhteissa on mahdollista, mukaanlukien Veijon vinkkaamat Erbilin valehipsterit.

  Rautatientorin leiri on vaarallista leikkimistä tulella, mutta vaikka Helsingin poliisikin tämän tietää, ne eivät saa tehdä mitään. Todella sekopäistä touhua, olisi aika jonkun iskeä kunnolla nyrkkiä pöytään.

  VastaaPoista
 4. Nuo meidän pomot ovat osoittaneet luotettavuutensa Suomen kansaa kohtaan siniuuvaattiperseilyssään, joten toivoa paremmasta tuskin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen kanssasi hieman eri mieltä. Siniuuvattiperseily avasi tuhansien ihmisten silmät, eli valoa pilkottaa pitkän tunnelin päässä.
   Kannattaa seurata lähiviikkojen uutisointia ns. sillä silmällä.

   Poista
  2. Toivon myös, vilpittömästi! Tuhannet ei riitä, laita ainakin stubid-kerroin 90-10 ja hillotolppalisukkeet elostelun varmistamiseksi. Tähh? Noonohh siellä kokoomuksen shearmeleaderit jo elonkorjuuseen lähdössä, moi!

   Poista
  3. Voin kertoa, että todella monet kepulitkin ovat ihmeissään siitä, mitä täällä Suomessa tällä hetkellä tapahtuu. Suosittelen lukemaan, mitä esimerkiksi kansanedustaja Mikko Kärnä Usarissa kirjoittaa. Siinä on suoraselkäinen mies, hänhän mm. aivan upeasti taisteli ILO-169 -kusetusta vastaan. Mikko jos luet tämän: jatka samaan tyyliin!

   Poista
  4. Hommaforumilla nimimerkki "Merja" kirjoittaa näin.

   Henkisesti nostan keskisormea tälle RHC-porukalle. Mieheni on sataprosenttinen hetero ja Suomi-mies. Teitä parempia ei ole! Muut pitäköön lemmikkinsä. Pyh. Ja hyvää jussia kaikille 8).

   Hyvää jussia Merjallekin ja kaikille teille ihanille suomalaisille naisille, jotka ovat mukana taistelussa islamisaatiota vastaan! Tätä taistelua meillä ei ole vara hävitä!

   Poista
 5. Isis pitää tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia siviilejä ihmiskilpinä, sanoo YK:n Irakin humanitaarisen avun koordinaattori Lise Grande.

  YK:n mukaan tilanne Mosulin vanhassa kaupungissa on siviileille kestämätön. Pelkästään perjantaina 12 siviiliä kuoli ja satoja haavoittui.

  YLE 24.6.2017

  Suvakit ja ihmissoikeusfanaatikot: kenen syy on se, että Mosulissakin siviilit kärsivät? Syyllisiä tietenkään eivät ole nuo ihqut jihadistit, eivätkä varsinkaan palvomanne Rautatientorin iRakit ja niiden kamut tuolla jossain.
  VMP^ziljoona.

  VastaaPoista
 6. Toista maailmasotaa käydessään suomalaiset evakuoivat siviiliväestön sotatoimialueilta. Arabit puolestaan keräävät sotiessaan mahdollisimman paljon siviilejä ihmiskilviksi.

  Oma sisällissota hoidettiin Suomessa kolmessa kuukaudessa, jälkiselvittelyihin käytettiin toinen mokoma ja lopputuloksena oli demkraattinen oikeusvaltio, jonka seuraaviin parlamenttivaalehin hävinneen puolen edustajille myönnettiin oikeus osallistua tasavertaisena voittajan kanssa.

  Arabien sisällissodat ne van jatkuvat ja jatkuvat, ei tule lasta eikä paskaa, mutta "pakolaisiksi" ollaan riemumielin lähdössä.

  Siitä huolimatta kaikki kulttuurit ovat aivan samanlaisia ja samanarvoisia?

  Mitä muuten tarkoittaa tuo 48252-numerosarja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Q.K., kiitos kommentistasi.

   Joku viisas joskus sanoi näistä muslimien jäsentenvälisistä, että "sorretuista tulee sortajia, ja kierre jatkuu ja jatkuu". Näin se menee.

   Turkin roolia ja osuutta ei saa vähätellä eikä aliarvioida, Erdogollumilla on suuruudenhulluja suunnitelmia.

   Numerosarjaa en kommentoi muuten, kuin että se on numerosarja.

   Poista
 7. Liittyykö muuten poliisien epäisänmaallinen rynnäkkö Rautatientorilla suomipatrioottien leiriin meneillään olevaan hallituksen uuvattikriisiin ja bossien retkiin Reich IV:n komentobunkkereihin? Kuka tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaadi vastauksia tsuppari Jari Taposelta. Tuon valehtelevan sätkynuken muistanemme siitä, miten tuo olevinaan "poliisi" puolusteli kymmeniä suomalaisia sairaalakuntoon pieksänyttä matujengiä.
   Tsuppari kuitenkin on vain tsuppari, eli seuraava looginen askel on vaatia vastauksia Seppo Kolehmaiselta.

   Poista
 8. Lisää suositeltavaa luettavaa: kommenttini MV-lehden keskustelupalstalla 17.9.2015. Tässä maistiaisiksi ensimmäinen kappale.

  "Kaksi tekijää vaikuttavat: EU:n vuosikausia jatkunut lepsuilu ihmissalakuljetukseen sekä Turkki ja sen touhut. Ihmissalakuljetus lähti käsistä ja karkasi hallinnasta jo 2013, varmasti muistatte Lampedusan. Tuolloin suurin osa yritti Eurooppaan läpikotaisin korruptoituneen Italian kautta, mutta paljon väkeä ylitti laittomasti Turkin ja Kreikan välisen maarajan."

  VastaaPoista