maanantai 19. kesäkuuta 2017

Lontoossa jäsentenväliset

Tämänhetkisten tietojeni mukaan yksittäistapaus Finsbury Parkin suurmoskeijan lähistöllä Lontoossa liittyy Muslimiveljeskunnan ja alueella asuvien algerialaisten jäsentenvälisiin.

Jos oikein olen ymmärtänyt, algerialaisilla meni ns. kuppi nurin ja päättivät antaa jihadistien - sitähän tuokin suurmoskeija todistettavasti saarnaa ja lietsoo - maistaa omaa lääkettään.
* * *
-  vapaasti suomennettuna: "Emme pidä mahdottomana sitä, että joku yhteys Grenfellin palaneeseen tornitaloon löytyisi". (lähde: luotettava)

- varma tieto siitä, että ainut(?) kuollut ei käytännössä mitenkään liity tähän sattumukseen (lähde: luotettava)
* * *
Somessa ja valemediassa on nyt samantyyppinen tilanne kuin Tampereen pizzerian tuhopoltossa vuonna 2010: suvakit ja jihadistien puolestaloukkaantujat ovat jo kiristämässä marssikenkien nauhoja, kaikki mahdolliset rasismi- ja islamofobiakortit ovat taas esillä. Miten noilla taas naama venähtääkään, kun totuus valkenee. Varatkaa valmiiksi popcornia ja riittävästi juhlajuomaa.
Vielä kerran: olen melko varma siitä, että kyseessä on muslimien jäsentenväliset.
* * *
Aiheeseen liittyen
Terrorists are likely to try to carry out attacks in Sweden.
Terrorists are likely to try to carry out attacks in Denmark.
Terrorist attacks in Finland can’t be ruled out.
Terrorist attacks in Norway can’t be ruled out.

Lähde: https://www.gov.uk/browse/abroad/travel-abroad
* * *
Tässä taustalla ei yksinkertaistettuna ole muuta kuin islamistien halu laajentaa omaa "kolmatta valtakuntaansa". Historia toistaa itseään, ei tämä ole ensimmäinen kerta.
Tiesittekö muuten, että YK:ssa arabia on jo virallinen kieli? Huomasittehan uutisista, miten salafistinen ja wahhabistinen Saudi-Arabia on haalinut paikkoja vähän sieltä sun täältä.
Erittäin, erittäin lyhyesti: vesi. Nyt meidän suomalaisten pitää tosissamme taistella, tätä(kään) sotaa meillä ei ole vara hävitä.
* * *
Ehkä vähän aiheen vierestä, mutta olen erittäin huolestunut siitä, miten pieni mutta vaikutusvaltainen ja äänekäs porukka omia turboruuvejaan kiristää. Nimiltä mainitsen Li Anderssonin, kommaristalinisti Touko Aallon, kiertopalkintoakin pitäneen "koko kansan presidenttiehdokkaan" Sauli Niinistön ja ennen kaikkea oligarkki Sipilän, desantti POrvon ja valehtelevan * Timo Soinin.
Ette muuten arvaa, mitä tässä farssissa seuraavaksi tapahtuu? Eduskunta menee "kesälomalle" pariksi kuukaudeksi, juuri kun tilanne on päällä.
Täysin sama tilanne kuin kaksi vuotta sitten, kun matutulva oli alkamaisillaan.
Risikko, Pandemrix-Paula: ellet sinä nyt pidä huolta rajavalvonnasta ja Suomen sisäisestä turvallisuudesta, takaan että tulen painajaisiisi.
* * *
Moskeija aloitti toimintansa uudelleen 2005, kun Irakin sodan vastaisesta kampanjoinnista tunnettu Muslim Association of Britain onnistui vääntämään moskeijan kontrollin Abu Hamzan kannattajilta. (Lähde: YLE 19.6. 2017)
Jokainen, joka väittää ettei "Muslim Association of Britainilla" ole yhteyksiä ja kytköksiä Muslimiveljeskuntaan, valehtelee. Taqiyaa, vai miten se menikään.
* * *
Hallituskriisin hoidosta yhdeksän kantelua oikeuskanslerille - "On epäilty, onko Soini ollut rehellinen" (Lähde: Iltalehti 19.6. 2017)
* * *
"Tekijän henkilöllisyys tiedetään pommin varmasti, miksiköhän sitä ei julkaista ?"
Lähde: "Titus", Hommaforum
Tästä asiasta olen Titusin kanssa täysin samaa mieltä. Jäsentenväliset, uskokaa jo.
* * *
Heh... lentoemäntä Lenita Toivakka avautuu... Lenitan substanssiosaaminen rajoittuu siihen, että reittä pitkin pääsi mukaan paitsi tiettyjä alueita olevinaan dominoivan Toivakan klaaniin myös erääksi Suomen kautta aikain surkeimmaksi ministeriksi. Hmm... joo, samaa tasoa kuin aikoinaan demarien olevinaan opetusministeri, sairaanhoitaja Maija Rask.
* * *
Hui hirveetä! "Muslimityttö löydettiin kuolleena Yhdysvalloissa - kaapattiin moskeijan lähettyviltä" (Lähde: Iltalehti 19.6. 2017)
Toimittelija Milja Rämö voinee samalla kiihkolla kirjoittaa Ruotsin karmeista raiskaustilastoista, muslimimatujen noin 20-kertaisesta yliedustuksesta Suomen raiskaustilastoissa tai Saksan tämänhetkisestä tilanteesta.
Toimittelija Milja Rämö: VMP.
* * *
On päivänselvää, että kun tämä rämä-fucking-thänin loppu lähenee, näitä islamisteja ja islamisaatiota tukevia juttuja tulvii ovista ja ikkunoista. Ai miksi sanon "rämä-fucking-thän"? Muun muassa siksi, että täällä Suomessa veronmaksajiemme kustannuksella notkuvat loiset eivät kunnioita meidän suomalaisten perinteisiä arvoja ja tapoja. Miksi minun pitäisi edes kusta moisiin loisiin päin? Maassa maan tavalla tai maasta pois.
* * *
Pöyristyttävää paskaa. Polpot ottakaa tästä koppi jos (o)saatte.
"Ison-Britannian muslimineuvosto raportoi tilastotutkimuksessaan vuonna 2015, että etenkin musliminuoria koskevat huolenaiheet ovat alisuoriutuminen koulutuksessa ja työelämässä, opettajien heihin kohdistamat alhaiset odotukset, rasismi ja islaminvastaisuus.
...
TIMMY TRÜMPLER
Isokyröläislähtöinen opettaja, joka työskentelee Saksassa

Erittäin suuri osa daesh-rottien puolestapuhujia ja -loukkaantujia tietojeni mukaan asuu tai vaikuttaa Saksassa. Nimiä enkä lähteitä mainitse, mutta annan ill-maisen vinkin: twitterissä esimerkiksi hashtag #idlib
* * *
Lopetan tämän sattumuksen "liveseuraamisen" tähän, ilmi juuri tuli meidän suomalaisten kannalta paljon tärkeämpiä asioita. Pitäkää hyvää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti