maanantai 19. kesäkuuta 2017

Turhuuksien turhuus ja kaikki turhuus - mutta sitten tulivat EU-direktiivit

Eikö olekin hienoa, että maksamme EU:lle noin miljardi euroa vuodessa siitä, että siellä työskentelevät Byro Byråkraatit pääsevät määrittelemään niinkin tärkeitä asioita kuin pölynimureita.

Ei, en huijaa, lukekaa ja pöyristykää.

Komission asetus (EU) N:o 666/2013, annettu 8 päivänä heinäkuuta 2013 , Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2009/125/EY täytäntöönpanemisesta pölynimurien ekologista suunnittelua koskevien vaatimusten osalta ETA:n kannalta merkityksellinen teksti
Lähde: EU 666/2013

Nyt kuitenkin on niin, että ennen kuin säntäätte vaihtamaan pölynimureitanne "direktiivin" mukaisiin, kysykää muualta EU:n alueilta, onko tämä totta vai vain oligarkkien pelleilyä. Se nimittäin on niin, että jos jossain Italiassa, jossain Sardinian perukoilla sikäläisen mafioson emäntä haistattaa tällekin direktiiville pitkät paskat, aivan samanlaiset oikeudet ovat meillä suomalaisilla.

Tulemme näkemään jos jonkinlaisia puunpolttoon liittyviä niinsanottuja "direktiiivejä", mutta kaikille niille voi saman tien näyttää keskisormea: tehkööt muut ensin, katsotaan sitten onko järkevää lähteä mukaan vai ei.

Älkää olko lampaita, kysykää asioista ja vaatikaa asialliset vastaukset. Esimerkiksi tuo pölynimuridirektiivi on niin täyttä paskaa, ettei se missään EU-maassa mene läpi. Ei missään.

Hei ihmiset: teillä on netti käytössänne ja ystäviä ja tuttavia eri puolilla. Kysykää näiltä tyypeiltä, ovatko he koskaan kuulleet näistä toinen toistaan älyttömämmistä direktiiveista ja jos ovat, miten heidän asuinmaassaan näihin kotkotuksiin suhtaudutaan. Perustellusti väitän, että korkeintaan kyynisesti nauraa hekottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti