torstai 15. kesäkuuta 2017

Päivän pellet: kaikki "keltaista nauhaa" lobbaavat

Anteeksi kovasti paljon, Jari, mutta juhlan kunniaksi ajattelemani kylmä olut meni väärään kurkkuun kun luin tästä turhaakin turhemmasta kotkotuksesta.

Koiran hihnassa olevan keltaisen nauhan merkitys on monelle edelleen tuntematon (Lähde: YLE 15.6. 2017)

Väitän tietäväni koirista aika paljon. Kaikki se, mitä tuossa aitoja koiraihmisiä varmasti sylettävässä "artikkelissa" lukee, sotii käytännössä kaikkia, siis aivan kaikkia mm. koirien koulutukseen liittyviä asioita vastaan.

Koirat ovat laumaeläimiä, ei niitä saa eristää. Jollain "keltaisella nauhalla" ei ole mitään merkitystä aitojen koiraihmisten keskuudessa. Tämä porukka tietää, mitä milloinkin pitää tai ei pidä tehdä. Tämä porukka tuntee esimerkiksi koirien rauhoittavat signaalit, joista esimerkiksi "jutussa" mainitut Johanna Vihermaa ja Kirsi Salmijärvi eivät todistettavasti tiedä yhtään mitään.

Heitän haasteen Johanna Vihermaalle ja Kirsi Salmijärvelle: yleinen alue. Miten ja millä perusteilla te edes kuvittelette voivanne rajoittaa ihmisten ja koirien liikkumista yleisillä alueilla? Luuletteko tosissanne, että joku hemmetin "keltainen nauha" antaa teille oikeuden olla välittämättä voimassaolevasta lainsäädännöstä?

Oikeasti olen sitä mieltä, että Johanna Vihermaalta ja Kirsi Salmijärveltä pitää heti kieltää eläinten pitäminen. Ainakaan koirista nuo tyhmät nartut eivät tiedä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti