perjantai 31. heinäkuuta 2015

Suositeltavaa luettavaa kaikille Helsingin suurmoskeijasta ja Bahrainista kiinnostuneille

Aivan aluksi nostan hattua Pravdan Katja Kuokkaselle. Jälleen hyvä artikkeli niistä konkreettisista ja jo olemassaolevista ongelmista mitä Suomen keskenään eripuraisten, korjaan, toisiaan vastaan sotivien muslimien välillä on.

Helsingin suurmoskeija ja sen arabirahoitus kiristävät muslimien välejä

Ainut pieni miinus siitä, ettei Kuokkanen uskaltanut sanoa Anas Hajjarille suoraan "Älä valehtele!" vaan tämä emävalhe meni tämmöisenään läpi.

"Jos joissain moskeijoissa on ihmisiä, jotka yrittävät tuoda esiin ääri-islamia tai ovat osallistuneet taisteluihin, moskeijasta vastaavat eivät ole tietoisia tästä vaan yrittävät estää sitä."
Toki kyseessä voi olla todistetusti rasistisen päätoimittaja Kaius Niemen ja vasalliensa sensuuristakin, mutta pääasia on että Pravdassa on edes yksi joka uskaltaa. Kiitos Katja, olet "hieno mies".

* * *
Bahrainin kuvioista paljon mielenkiintoista asiaa kirjoittaa tohtori Justin Gengler blogissaan. Suosittelen aloittamaan esimerkiksi tästä.

Facts on the Ground: A Reliable Estimate of Bahrain's Sunni-Shi'i Balance, and Evidence of Demographic Engineering

* * *

Jos vaivaa tekemisen puute, googlailkaa Ilari Rantakari ja The Ritva, yhdessä ja erikseen. Omalla vastuulla sitten.

5 kommenttia:

 1. Valitettavasti tämän tapaiset ulostulot eivät osoita, että olisimme tekemässä oikeita ratkaisuja tai että suunnittelisimme niitä tekevämme. Se paljastaa vain sen, että nyt muslimien määrä on jo niin suuri, että he alkavat käyttäytyä omien halujensa mukaisesti. Nyt jo, vaikkei heitä ole vielä edes kahta prosenttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Suomen sunnimuslimit äänitorvinaan mm. Pia Jardi ovat pauhanneet ja vaatineet suurmoskeijaa Helsinkiin useita vuosia. Nyt kun kuvioissa mukana on eräs valtakunnan ykkösmädättäjistä, The Ritva, on täysin perusteltua vaatia lopettamaan tämä haihattelu.

   Omalta osaltani lupaan, että taistelen tätäkin mielettömyyttä vastaan kaikin käytettävissäni olevin keinoin.

   Poista
 2. Tuo Anas Hajjarin väite on törkeää valehtelua. Briteissähän osoitettiin jo yli 10 vuotta sitten, että moskeijat ovat juuri islamilaisen radikalismin pesäkkeitä (olikos se dokkari nimeltään Undercover Mosque?)

  Myös suomen muslimit ovat kutsuneet näitä radikaalisaarnaajia tänne. Hajjar taatusti tuntee näitä radikaaleja itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys DuPont, kiitos kommentista ja hyvästä vinkistä (Undercover Mosque

   Anas Hajjar, Pia Jardi ja muut epatot valehtelevat koko ajan. Tämänkin takia kaikkeen missä nämä ovat mukana tulee suhtautua kriittisesti ja vaatimuksiinsa vastata tyyliin "Meiltä ette saa latin latia, maksakaa itse huvituksenne."

   Poista
 3. Tuo Undercover Mosque- dokumentti löytyy mm. Youtubesta samalla hakusanalla. Aika rumaa juttua... Jotain aivan muuta, mitä väitetään.

  VastaaPoista