maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tuoreita uutisia uiguureista

Ihmissoikeussekopäät marisevat taas siitä, miten Kiina suhtautuu uiguureihin. Passiakaan kuulemma ei saa sormia napsauttamalla, vaan kiinalaiset viranomaiset vaativat hakijalta erilaisia ja erityyppisiä dokumentteja.

Kiinalaiset tekevät mitä heidän on pakko tehdä, ja syy tähän on yksinomaan islamististen uiguurimuslimien ja näiden erittäin kyseenalaisten aktiviteettien. Näistä suomalainen valtamedia ei kerro kuin korkeintaan hyvin lyhyesti jossain sivulauseessa, jos siinäkään.

Montako Abdullah Mansourista kertovaa uutista olet nähnyt suomalaisessa valtamediassa? Mansour on fanaattinen islamistiterroristi, jonka yksi päämäärä on islamistinen Turkestanin valtio. Keinoja kaihtamatta.

Kiinalaiset valvovat omaa aluettaan niin tarkasti, että aloittelevat jihadistit joutuvat etsimään harjoitusleirejä muualta. Viime vuonna Kiinan rajavartijat pysäyttivät yli 800 laittomasti Vietnamiin pyrkinyttä (Lähde: South China Morning Post 20.01.2015)

Thaimaa palautti äskettäin Kiinaan noin sata uiguuri-islamistia. Pääministeri Prayuth Chan-ocha kuvaili näiden Etelä-Thaimaan ongelma-alueilta löytyneiden, mahdollisesti Turkin kautta Syyriaan vääräuskoisten kauloja katkomaan matkalla olleiden jihadistien kohtelua omaan värikkääseen tyyliinsä.

"If we don't do this, what else are we gonna do? Or do you want to feed them until they produce three litters of offspring?” (Lähde: Coconuts Bangkok 10.07.2015)

Uiguurit siis sananmukaisesti saavat mitä tilaavat. Ne eivät ole mikään sorrettu kaltoin kohdeltu vähemmistö, vaan islamistiterroristeja aivan samoin kuin se roskasakki, mikä riehui Myanmarissa. Kuitenkin valtamedia kertoo vain näiden jihadistien kannalta edullisista asioista, mutta järjestelmällisesti "unohtaa" tuoda esiin kolikon toisen puolen; karun totuuden islamistiterroristeista.

Ei ole epäilystäkään siitä, kenen puolella Suomen valtamedian (ääri)vasemmistolainen toimittelijapoppoo on: jihadistien, raakojen murhaajien, sadististen shariaa ja muuta islamistista hirveyttä levittävien islamistiterroristien. Samalla nämä stallaritoimittelijat kuitenkin tekevät periaatteessa juuri sitä, mitä uiguurit: sahaavat poikki omaa oksaansa, kusevat omiin muroihinsa, leikkivät tulella. Siitä vaan, jatkakaa, mutta turha ruveta parkumaan kun näpit palaa.

Lisäys 14.7.2015

Islamistien puolestaloukkaantujien painostuksen takia Thaimaa Kiinan pyynnöistä huolimatta ei ainakaan vielä palauta noin viittäkymmentä uiguuria. Etelä-Thaimaassa tilanne kiristyy, olot siellä alkavat muistuttaa sota-aluetta nimeltään Malmö.

2 kommenttia:

 1. Kiinalaiset suhtautuvat tähän roskaväkeen yllättävän suopeasti, koska eivät ole jyränneet noita ISISin riveihin liittymään meneviä suoraan maantäytöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo', kiitos kommentista.

   Tietojeni mukaan uiguuri-islamisteja aika kovasti Kiinassa "arvostetaan", erityisesti Xinjiangin alueella. Kohtelu voi olla sen mukaista.

   Poista