perjantai 10. heinäkuuta 2015

Päivän pelle: Anna-Liina Kauhanen, Pravda

Pravdan 9.7.2015 pääkirjoituksessa Anna-Liina Kauhanen esittää pöyristyttäviä väittämiä, jopa valheita.

Kyse on hätätilasta. Välimeren kriisistä on kuitenkin nähty vasta alku.

Ei, kyse ei ole hätätilasta vaan siitä, että erittäin tuottoisaan ja käytännössä riskittömään bisnekseen, ihmissalakuljetukseen, tulee koko ajan lisää resursseja. Peli olisi pitänyt puhaltaa poikki heti sen alkuvaiheissa, viimeistään vuonna 2013, mutta nyt on samantyyppinen tilanne kuin tuontiromannien kanssa: puuttui poliittinen uskallus heittää tuo roskasakki Suomesta heti vuonna 2008, nyt olemme noiden kanssa kaulaamme myöten paskassa - kirjaimellisesti.

Vuonna 1990, mikäli naama punaisina kiljuneet Johanna Suurpää ja Kirsi Hytinantti olisi kylmästi heitetty mereen ja lähetetty somalit takaisin Neuvostoliittoon, meidän nyt tuskin tarvitsisi lukea näiden veronmaksajien elättien jokapäiväisistä rötöstelyistä.

Välimeren "hätätilaan" on olemassa toimiva ratkaisu, Australian malli. Se ei maksa paljon, se vaatii tasan yhden poliittisen päätöksen. Annaliinakauhasille ja muille tärähtäneistön edustajille tiedoksi, että Australia on ratifioinut käytännössä kaikki samat kansainväliset sopimukset kuin Suomi. Eli sen suhteen pulinat pois.

Hallitus leikkasi kehitysapua, vaikka juuri sillä voidaan vaikuttaa tulijoiden määrään lähtömaissa.

Anna-Liina selitä minulle miten esimerkiksi KEPA ry:lle lapioitavat, Suomeen jäävät miljoonat eurot vaikuttavat "tulijoiden määrään lähtömaissa"? Tai tätimoonikoiden miljoona-avustukset, joista yli 90% menee henkilökunnan palkkoihin - Suomessa? Selitä niin, että itsekin uskot selitykseesi.

Välimereen hukkuu tuhansia.

Entäs sitten? En tunne minkäänlaista empatiaa näitä kohtaan. Kukaan ei pakota näitä "siirtolaisia" lähtemään jostain Gambiasta tai Senegalista ensin Libyaan ja sieltä sitten jollain täysin merikelvottomalla, täyteen ahdetulla kylpyammeella merelle. Sen sijaan että yrität syyllistää meitä suomalaisia, kirjoita seuraavassa kolumnissasi oikeista syyllisistä eli ihmissalakuljetusorganisaatioista ja näiden lahjomista virkamiehistä ja poliitikoista.

Nämä annaliinat ja muut cenciilikot eli todellisuudentajunsa täysin kadottaneet hyödylliset idiootit eivät ymmärrä sitä, että mitä enemmän "siirtolaisia" EU:n alueelle otamme, sitä enemmän niitä tänne pyrkii. Laillisesti tai laittomasti, "vahinkojakin" joskus sattuu eli että ihmissalakuljettajat rahat saatuaan jättävät uppoavan laivan. Kenen syy?

8 kommenttia:

 1. Kyllä Välimereen hukkuminen vähenisi olennaisesti, jos kaikki laittomat maahantunkeutujat palautettaisiin takaisin Afrikkaan. Ei siihen menisi kuin hetki, niin kukaan ei enää yrittäisi. Australiassahan päästiin tällaisesta ongelmasta jo. Luulisi tyhmemmänkin jo siitä käsittävän, mikä on se toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys turkkulaanen, kiitos kommentista.

   Afrikkaan palauttamisen vaihtoehtona on "internointi" jollekin syrjäiselle saarelle jossain kaukana discovaloista ja taikaseinistä - Australian malli sekin. Nämä keinot toimivat, ne ovat erittäin kustannustehokkaita ja mikä parasta: viherpiipertäjät ja maailmanhalaajat eivät löydä mitään oikeasti olemassaolevien kansainvälisten sopimusten vastaista.

   Poista
 2. Kaiken kaikkiaan hyvä kirjoitus Oinomaokselta. Unohdit kuitenkin yhden seikan. Australia EI ole ratifioinut niitä sopimuksia, jotka nämä tiedostavat yksilöt ovat kehittäneet omissa päissään ja joihin ne säännöllisesti vetoavat. Tosin ne eivät koskaan sano, että mitähän ne sopimukset oikein olivat, missä ne on allekirjoitettu ja kuka ne allekirjoitti. Yritin itse aikanaan hahmotella näitä omituisia sopimuksia. Luulisin, että ne menevät noin:

  http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2014/01/huitsinnevadan-paikallisdemokraatti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   Niin, Australiakin on ratifioinut ihan oikeita kansainvälisiä sopimuksia. Semmoisia ihan käsin kosketeltavia, missä on jotain tuherruksiakin. Ei, en tarkoita kirkkoveneitä enkä hämähäkkejä.

   Tuo listasi on oikein hyvä, tosin nykyään noista joidenkin nimet vaihtuvat niin tiuhaan ettei niistä valistuneinkaan rasisti enää tiedä mistä on kysymys. Pääasia, että tärähtäneistö ja Koneisto tietävät ja kertovat sen Pravdan (tai YLE:n tai STT:n) välityksellä meille tyhmemmillekin.

   Poista
 3. Israel on pistänyt Afrikasta tulevat laittomat maahanpyrkijät pidätyskeskuksiin. Niitä pidetään siellä kunnes älyävät lähteä itse pois Israelista. Vapaaehtoisesti poistuville maksetaan poistumismatkat ja annetaan rahaa, pari vuotta sitten kannustinraha oli 3500 USD per henki. Israel on neuvotellut joidenkin Afrikan maiden kanssa siitä että ottavat noita vastaan, arvatenkin rahallista korvausta vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Omat ongelmansa on Israelillakin, mutta siellä ongelmiin yleensä on järkeviä ja toimivia ratkaisuja. En tiedä, onko Israelilla palautuksista sopimuksia Egyptin kanssa; sitä kautta enemmistö laittomista maahantunkijoista tulee.

   Poista
 4. Israel on rakentanut aidan Egyptin-vastaiselle rajalle.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2%80%93Egypt_barrier

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   On siellä aita, mutta niin on tunneleitakin. Leikittelin tässä ajatuksella Zimbabween perustettavista leireistä, minne elintasopakoloisten ja rikoksista tuomittujen ulkomaan kansalaisten täysihoidon voisi ulkoistaa. Kohtuullista korvausta vastaan, tietenkin. Olisi win-win -tilanne, samantyyppinen kuin mitä on Australialla ja Kambodzalla.

   Poista