tiistai 14. heinäkuuta 2015

Päivän pelle: stalinisti Juhana Vartiainen

Juhana Vartiainen on vähintään samantasoinen stalinisti kuin Sirpa Pietikäinen, vaikka näennäisesti tällä hetkellä Sekoomuksen jäsen onkin. Tässä tämän ajatusten likaviemärin uusin oksennus.

- Toiset tulevat nimenomaan tehdäkseen töitä. Pakolaiset ovat taas tavalla tai toisella joutuneet lähtemään maasta. Tällä ihmisryhmällä on vaikeuksia sopeutua työmarkkinoille.

- Minusta ette aina riittävästi tee tätä eroa. Kansan suussa maahanmuutto on somalimaahanmuuttoa, ja te (perussuomalaiset, toim. huom.) ette riittävästi torju tätä väärinkäsitystä.

Ai jaa, tämäkin on nyt PerSujen syy. Tietenkään yksikään Koneiston jäsen, yksikään ns. "tutkija", yksikään mocu-uskontoa saarnaava ei milloinkaan, missään yhteyksissä niputa työperäistä ja haittamaahanmuuttoa. Vasemmistolainen valtamedia tietysti aina muistaa erotella toisistaan erilaiset maahanmuuttajat, ja slogan "Monikulttuuri on ihanaa, luonnollista, väistämätöntä" on tietty sekin pelkkä PerSujen kaikkia maahanmuuttajia halventava, pahantahtoinen ja kansanryhmiä vastaan kiihottava mantra.

Ilmainen neuvo sinulle, desantti Juhana Vartiainen: muuta takaisin Ruotsiin. Tack, adjö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti