keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mädättäjä The Ritva taas asialla

Ritva Viljanen (demla) on mukana lähes kaikessa, mikä vähänkin mädättää Suomea. Syntilistansa on todella pitkä, tuoreessa muistissa on muun muassa The Ritvan rooli Alppilakaustissa. Tietenkään vasemmistolainen media ei tästäkään puhu eikä pukahda, mutta tuossakin tapauksessa jäljet johtivat Viljaskan sylttytehtaalle.

Nyt Ritu haluaa lahjoittaa ison tontin suurmoskeijalle. Olkaahan tarkkoina siellä Helsingin kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa, sillä taas haisee Iso Kusetus.

#1) hankkeen rahoitus on täysin ilmassa. Vaikka ulkomaista rahaa jostain mahdollisesti saattaisi löytyä, EU:n rahanpesudirektiivit edellyttävät että sen alkuperä selvitetään mahdollisimman tarkasti.
Ei jatkoon: 1 - jatkoon: 0

#2) Suomen sunnimuslimien eräs äänekkäimmistä puolestaloukkaantujista, Pia Jardi, häärii tässäkin.
Ei jatkoon: 2 - jatkoon: 0

#3) veroeurojen kusettamisen Suomenmestarikandidaatti Diakonissalaitoksen säätiö haluaa päästä osille.
Ei jatkoon: 3 - jatkoon: 0

#4) kuka oikeasti uskoo, että tuleva suurmoskeija aidosti on avoin kaikille? Katso kohta #2.
Ei jatkoon: 4 - jatkoon: 0

#5) sunnimuslimien suurmoskeijat ja ns. kulttuurikeskukset esimerkiksi Ruotsissa ovat jihadismin ja islamistiterroristien tyyssijoja.
Ei jatkoon: 5 - jatkoon: 0

#6) The Ritva.
Ei jatkoon: 6 - jatkoon: 0.

Vaihtoehto "Ei jatkoon" voitti 6-0. Perustelut ovat lyhyet, mutta kaikki jotka ovat seuranneet Ritva Viljasen, Pia Jardin ja HDL:n touhuja viime vuosien aikana tietävät aivan varmasti, mistä tässäkin on kysymys.

Muuten, mikäli tämä hanke Suomen islamisoitumisen edistämiseksi liikahtaa eteenpäin, Helsingissä saattaa levitä outo ilmiö. Sian veri kuulemma liittyy tähän jollain tavalla.

5 kommenttia:

 1. Heh. Minulla oli Ritva mielessäni kuin tein tämän: http://ryppyjareika.blogspot.fi/2015/06/ryppy-tyovoimavirkailijana.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Pyrrhos, kiitos kommentista ja linkistä. Erittäin osuva strippi!

   Poista
 2. Tuo suurmoskeija tulee tuottamaan päinvastaisen tuloksen Ritva Viljasen aina niin paassaaman dialogin lisääntymiseen, ennakkoluulojen vähentymiseen ja vihapuheen kitkemiseen. Niiden muslimien, jotka tuonne menevät kouluttautumaan, keskuudessa ei paljon mietitä onko niitä muita jumalia, ovatko kaikki samanarvoisia ja voiko Muhammedista piirtää kuvia. Bahrainilta olisi tulossa alkupääomaa semmoinen vaivainen 100 miljoonaa, joten tämän pitäisi olla riittävä syy hankkeen pysäyttämiselle, koska Bahrainin Sunnielitisti näkisi mielellään yhden aivopesukeskuksen lisää maan kartalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo', kiitos kommentista.

   Olet oikeassa, niinpä parasta olisi puhaltaa peli poikki jo tässä vaiheessa. Ehdoton ja jyrkkä "EI!" islamisaation etenemiselle!

   Poista