tiistai 28. heinäkuuta 2015

Rautalankamalli: "-ismi" jota vastaan minä, Olli Immonen ja monet muut taistelevat

Ns. "tiedostavat piirit" eli ne, jotka kovasti älähtivät ja mielensä pahoittivat kansanedustaja Olli Immosen äskettäisestä kirjoituksesta, palvovat eufemismeja. Yksi näistä eufemismeista on monikulttuurisuus tai/ja monikultturismi. Multikulti - suomi - multikulti -sanakirjan uusimman, tarkastetun painoksen mukaan nämä molemmat ilmaukset tarkoittavat islamismia sen eri muodoissa. Tässä malliksi suomennettuna eräs hyvin yleisesti käytetty lause.

Meidän pitää suvaita ja edistää monikulttuurisuutta tarkoittaa suomeksi sitä, että meidän on unohdettava perinteiset länsimaiset arvot ja asetettava muslimit ja näiden pöyristyttävät vaatimukset etusijalle. Tähän usein liittyy myös käsitteen uskonnonvapaus härski väärinkäyttäminen ja hyödyntäminen.

Monikultturismista MEP Jussi Halla-aho kertoi Scriptassaan osuvasti jo vuonna 2006.

Kuten on tullut todetuksi lukemattomia kertoja, maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvien ongelmien perimmäinen syy ei ole niissä, jotka maahan tulevat, vaan monikultturismi-nimisessä uskonnollissävyisessä ideologiassa, joka tekee maahanmuutosta ongelman. Monikultturismi tekee maahanmuutosta ongelman, koska monikultturismi estää ongelmista puhumisen ja siten niiden korjaamisen. Vaikka islam ja kolmannen maailman tulokkaat ovat niitä konkreettisia instrumentteja, jotka raunioittavat ensin eurooppalaisen hyvinvointivaltion ja sitten eurooppalaisen demokratian ja sivilisaation, tämä on mahdollista vain monikultturistisen diskurssimatriisin ansiosta.

Erittäin yleinen keskustelun avaus on sanapari "esimerkiksi Ruotsissa" yhdistettynä joko monikulttuurisuuteen, monikultturismiin tai sekä-että. Ohessa muutamia esimerkkejä, mukana vähintään yksi relevantti ja erittäin käyttökelpoinen linkki.

1) Esimerkiksi Ruotsissa, Malmössä, monikultturismia juhlitaan päivittäin erilaisin ilotulituksin (1, 2, 3).

2) Esimerkiksi Ruotsissa, Tukholman lähiöissä kuten Rinkebyssä, on ainainen juhannus juhannuskokkoineen ja muine rientoineen (1).

3) Esimerkiksi Ruotsissa, Göteborgissa, kaikille avoin suurmoskeija parantaa alueen viihtyvyyttä, lisää monikultturismia ja rakentaa monikulttuurista rauhaa (1, 2).

4) Esimerkiksi Ruotsissa monikultturismi kiinnittää erityistä huomiota tyttöjen ja naisten turvallisuuteen ja ruumiilliseen koskemattomuuteen (1, 2, 3).

Minä vannon ja vakuutan taistelevani tätä monikultturismia eli islamismia ja sen leviämistä vastaan. Minä vannon ja vakuutan seisovani Olli Immosen ja muiden taistelutovereideni rinnalla sodassa Suomen paskastaniaksi haluavia tahoja vastaan. Minä en pakene isieni maasta, minä en puukota aseveljiäni selkään missään olosuhteissa. Suomi suomalaisille!

7 kommenttia:

 1. Oikein, näistä montuista ei lähetä! Kollaa kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys korpisoturi, kiitos kommentista.

   Kollaa kyllä kestää, vaihtoehtoja ei paljon ole.

   Nämäkin tosiasiat tuppaavat tiedostavilta piireiltä aina unohtumaan.
   Sananen sotalapsista ja evakoista

   Poista
 2. Käsitteiden tietoinen hämärtäminen on tietoisen diskurssin keinovalikoimassa kärjessä. Kun ei tehdä selväksi mistä puhutaan, on kaikki mitä itse ajetaan aina "hyvää" ja kaikki vastustajien teesit aina "pahaa". Mitään sisältöä ei tarvitse olla, tärkeintä on juuri se, että kukaan ei tiedä mistä puhutaan (mutta ei myöskään uskalla pyytää täsmennystä, ettei vain vaikuttaisi tyhmältä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis: tiedostavan diskurssin. Tahaton tautologia...

   Poista
  2. Tervehys thule, kiitos kommenteistasi.

   Ajatellaanpa maahanmuuttokeskustelua. Vielä tänäkin päivänä valtamedia kuten YLE puhuu ja kirjoittaa jopa samassa virkkeessä siirtolaisista, pakolaisista, kiintiöpakolaisista, turvapaikanhakijoista jne., vaikka uutisen aiheena ovat laittomasti Välimeren yli tunkevat ihmissalakuljettajien "asiakkaat".

   juhanavartiaisten ja muiden tiedostavien mielestä tämäkin tietysti on maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien syy, vaikka oikeat syylliset pitävätkin päämajaansa joko Simonkatu 8 A:ssa, 00100 HKI tai/ja osoitteessa Kaisaniemenkatu 4 A, 00100 HKI. Jälkimmäisessä muuten, kuinkas sattuikaan, on parasiittijärjestö Pakoloisneuvonta ry:n toimisto.

   Poista
 3. Näköjään Jussi mainitsi samat seikat joita minä olen maininnut monta kertaa pitemmän aikaa, vaikken aiemmin tiennyt koko Jussin jutusta.

  Siis se että Karjalan evakot olivat Suomen kansalaisia ennen sotaa, kun Karjala kuului Suomelle. Kun Karjala menetettiin ja karjalaiset lähtivät evakkoon, he siirtyivät kotimaansa muihin osiin.

  He eivät olleet pakolaisia, turvapaikanhakijoita eikä siirtolaisia. Korkeintaan voisi puhua sisäisistä pakolaisista tai sisäisistä siirtolaisista. Yleisimmin puhuttiin siirtoväestä kun tarkoitettiin luovutetuilta alueilta evakkoon lähteneitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Tässäkin asiassa "tiedostavat piirit" jatkavat tahallista harhaanjohtamista ja valehtelua. Taisipa viimeisin tehoisku olla viime sunnuntaina 26.7., ainakin Pravdassa joku toimittelija tästä taas valehteli. En viitsi linkata tuohonkaan puppuun, ihmettelenpä taas kerran median vastuuta ja sitä, miten valtamedia yhä edelleen yrittää meitä kusettaa.

   Poista