sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hyvä Olli!

Ruotsinkielisellä demariprofessori (Kimmo) Grönlundilla on mennyt kuppi nurin eilisen päivitykseni jälkeen. Monikulturisti Grönlundin kannattaisi haukata hieman henkeä ennen kuin antaa lausuntoja lehdistölle. Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi. Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani. Jos Grönlund kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä hänen kanssaan olevien vainoamista, hän voisi muuttaa vaikka Ruotsiin. Aivan aluksi Grönlundin on erottava virastaan.

Näin kansanedustaja Olli Immonen naamakirjassa. Niin sitä pitää, hyvä Olli! Olet hieno mies.

12 kommenttia:

 1. Tsempit täältäkin Ollille. Eipä kaduta että olen miestä jo kolmesti äänestänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Reijo, kiitos kommentista.

   Parasta tässä "kaustissa" jo nyt ovat olleet juuri näiden kimmogrönlundien ja muiden reaktiot, vasemmistolaisesta mediasta puhumattakaan. Ajat muuttuvat, sitä myötä asenteet ja minusta tuntuu, että pienin askelin olemme matkalla kohti parempaa suuntaa.

   Poista
 2. Jonkinlaista lohtua antaa, että löytyy tälläsiä olli immosia. Olli puhuu täyttä totta. Tällä menolla edestä löytyy suuria konflikteja. Vilkasu tuonne ruottalaisten multikulti-yhteiskuntaan jo varoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys korpisoturi, kiitos kommentista.

   Ruotsin tilanne on erittäin hälyyttävä. Ei tarvitse kuin lukea esimerkiksi Paavo Tajukankaan blogia tai tonkia Rähmiksen sikolättiä: päivittäin uutisia "monikulttuurin rikkaudesta".

   On erittäin hyvä, että Olli Immonen ja kumppanit uskaltavat puhua asioista suoraan ja niiden oikeilla nimillä. He varsin hyvin tietävät vihervasemmistolaisten ja muun tärähtäneistön pillastumiset ja itkupotkuraivarit, mutta antavat niiden jäädä omaan arvoonsa.

   Poista
 3. Kävi mielessä mahtaisiko väsytystaktiikka toimia mokueliitin osalta? Kun mokueliitin osapuolet saavat jatkuvasti oikosulkuja niin ajan oloon heitä ei enää oteta vakavasti eikä heidän aivopieruja enää uskota vaikka olisi minkälainen akateeminen tai tieteellinen status. Tähän asti on ollut niin että mokutukselle on yritetty keksiä tieteellisiä perusteluja.

  Akateemiset instituutiot ovat pitkään olleet pahimpia paikkoja. Syynä on se että kommunistiteoreetikko Antonio Gramsci totesi että kommunstit eivät pääse valtaan aseellisilla vallankaappauksilla vaan ottamalla instituutiot haltuun sisältä käsin. Julkishallinto, akateemiset instituutiot, tuomioistuimet, mediat, kulttuurielämä...,jotenka jos haluaa kommarit pois niin ei pyssyllä vaan perkaamalla edellä mainittuja instituutioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Onhan se nähtävissä jo nyt, miten tietyt sanat ja ilmaukset ovat kärsineet hirmuisen inflaation.

   Gramscin teoria toimii myös käytännössä, kts. esim. joitain KKO:n ja KHO:n päätöksiä.

   Poista
 4. vieras: "kommunstit eivät pääse valtaan aseellisilla vallankaappauksilla vaan ottamalla instituutiot haltuun sisältä käsin."

  Näinhän se on juuri menny. Soluttautumalla on luotu viides kolonna toimimaan vastoin kansan näkemyksiä ja etuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin minusta tuntuu, että taistolaisuus ja stalinismi ovat nykyään vielä voimakkaammin esillä kuin 1970-luvulla. Tähän liittyy myös tietty ankeus, sääntöjä sääntöjen vuoksi ja toisinajattelijoiden säälimätön ajojahti.

   Erona 1970-lukuun ehkä ainoastaan RKP:n iso ja vahva rooli, nykyhallituksessakin isännän ääni kuuluu.

   Poista
 5. Muistan sen haistattelun YLEllä jossa Dan Koivusaari olisi laittanut Immosen polvilleen ilman Halla-ahon pelastavaa väliintuloa. Olen iloinen nähdessäni, että kyseessä oli esiintymistaidon puute eikä selkärangattomuus. Pelkäsin jo Immosen alkavan pyytelemään anteeksi. Esiintymistaito lisääntyy esiintymällä, selkäranka ei. Tai ainakin lisääntyy paljon epätodennäköisemmin.

  Minun on pirun vaikea sisäistää se tosiasia, että jotkut ihan oikeasti tarttuvat johonkin yksittäiseen sanaan (warriors) ja jostain syystä ymmärtävät sen niin, että nyt Olli suunnittelee pahoja tekoja. Pidin itsestäänselvyytenä, että aikuiset ihmiset ymmärtävät tuon sanan ideologioiden välisten taisteluiden kontekstissa.

  Olen todella pettynyt siihen miten PerSuissa on tähän reagoitu (Terho, Packalen jne.). Joko jätät puolueen ja sitten kritisoit toimintaa entisenä jäsenenä tai seisot rivissä ja pidät turpasi kiinni koska omia ei ammuta kesken yhteisen tehtävän!

  Viimekuiset uutiset PerSujen perseilystä lisättynä tähän keissiin vahvistavat käsitystäni siitä, että ellei Piraattipuoluetta, Viskipuoluetta tai M11:sta voi äänestää ensi vaaleissa, jään kotiin. PerSut eivät ainakaan ole se puolue joka toisi muutoksen tähän ummehtuneeseen ilmapiiriin. Kyse ei ole vain Soinista, vaan PerSuihin on pesiytynyt liikaa heitä, jotka ovat taivuteltavissa tiukoissa paikoissa. Surullista, niin surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos kommentista.

   Professori Timo Vihavainen käy tässä kirjoituksessaan hyvin läpi mistä on kysymys. Lainaan viimeiset kaksi kappaletta.

   Itse asiahan on mitä banaalein. Multikulturalismi on asia, jonka vahingollisuuden ovat painokkaasti todenneet niin Englannin pääministeri kuin Saksan liittokansleri. Sitä vastaan taisteleminen on ajankohtainen ja tärkeä poliittinen tehtävä koko Euroopassa. Asian leimaaminen ajatusrikokseksi ja sanktioiden vaatiminen sen esittämisen johdosta on yksinkertaisesti taistelua demokratian perusperiaatteita vastaan.
   Somessa on helppo havaita, että tällaiseen kampanjaan on erittäin helppoa vetää mukaan tyhmintä ainesta, joka ei yleensäkään tarvitse ajattelua mielipiteidensä muodostamiseen, vaan raakkuu lauman mukana. Niinpä vastuu onkin niillä, jotka oikeasti pystyvät ymmärtämään, mistä tässä on kysymys. Uskaltavatko he puolustaa demokratiaa silloinkin kuin siitä ei saa omalle puolueelle irtopisteitä? Tässä otetaan nyt miehestä mittaa.


   Dan Koivulaakso nyt on mitä on: iso, tyhjä tynnyri joka osaa vain kolista. Ei jatkoon.

   Poista
 6. Miksei kukaan kiinnitä mediassa huomiota siihen että sosialisteilla ja kommunisteilla on se luokkasota ja luokkataistelu. Se on keskeinen osa niiden teoriaa. Kommunistit ja sosialistit katsovat, selittävät ja tulkitsevat asioita luokkataisteluopin kautta. Joku juutalaiset vs arabit sotakin on kuulemma luokkasota eikä uskonnollisetninen. Tai mikä tahansa paikka missä muslimit riehuvat, se selitetään luokkataisteluksi tai luokkasodaksi, olkoot kyse muslimilähilöt länsimaissa, uiguurit Kiinassa tai rohingyat Burmassa ja Thaimaassa. Koska kommunistit ja sosialisti ovat yleensä ateisteja, he kieltävät uskonnolla olevan mitään merkitystä sille että se olisi syynä tai osasyynä mihinkään.

  Sitä luokkasotaa ja luokkataistelua on yritetty käydä myös väkivaltaisesti mellakoiden ja myös aseellisen sotimisen kanssa. Missä kaikkialla on ollutkaan kommunistisia tai sosialistisia armeijoita ja sissiliikkeitä tai sabotaasiryhmiä. Onko se niin että ne käyvätkin "hyviä" sotia ja taisteluita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei kukaan mediassa kiinnitä huomiota siihen, että islamistit ovat sodassa kaikkia ja kaikkea vastaan ja että juuri tätä Olli Immonenkin vastustaa?

   Poista