torstai 2. heinäkuuta 2015

Vasemmistolaiset ovat vielä typerämpiä kuin mitä antavat ymmärtää

Naryshkinistä ja sen aiheuttamista reaktiosta

Onpa taas vasemmistolaisilla, erityisesti stalinisteilla kuten Erkki Tuomiojalla, pallo totaalisesti hukassa. Sergei Naryshkin on ollut EU:n määräämässä matkustuskiellossa 21.3.2014 lähtien, ja aivan varmasti tämä tieto on Venäjällekin kiirinyt. Siinä ei ole mitään epäselvää, tai ei ainakaan pitäisi olla, mutta hirmuinen itku ja parku ja huuto raikaa joka puolelta.

Surkuhupaisinta tässä on ulkoministeri Timo Soinin väittäminen syylliseksi, typerimmät stallarit ja vassaritrollit väittävät jo Soinin lietsovan kolmatta maailmansotaa.

Muuten, kuka olikaan ulkoministerinä, kun Naryshkin lisättiin pakotelistalle? Ei kai vaan Tuomioja?

"Teidän kakarat mutta meidän lapset"

Lainaan MEP Jussi Halla-ahon FB-kirjoituksesta lyhyen pätkän.

Epäsymmetria on häkellyttävä. "Islamofobian" koetaan olevan puhtaasti irrationaalista ja tulevan tyhjästä. Keskustelu pyörii sen ympärillä, miten islamofobeja voitaisiin rangaista ja miten heidät voitaisiin eristää.

Sen sijaan muslimien antisemitismi ei ole irrationaalista, vaan sen takana ovat juutalaisten ja rasistien pahat teot sekä muslimien kokemat rakenteelliset vääryydet.


Täysin sama epäsymmetria vallitsee monissa muissakin asioissa: tärähtäneistön lapset, eri mieltä olevien kakarat. Esimerkkitapauksia on vaikka kuinka paljon, lähtien yksittäisistä blogi- tai keskustelupalstakirjoituksista KKO:n tuomioihin.

Mikä surullisinta, vieläkään minkäänlainen asia-argumentteihin pohjautuva ja perustuva dialogi ei onnistu, ei sitten millään.

Kuvitellaanpa tilanne, missä Naryshkin olisi päästetty Suomeen vastoin EU:n 21.3.2014 määräämää matkustuskieltoa. Mitä tekisivät stallarit? Kiljuisivat naama punaisena sitä, että Timo Soini ei kunnioita kansainvälisiä sopimuksia; sitä, että tässä se taas nähtiin se PerSujen Venäjämyönteisyys; sitä, että jaahas, taas Soini möi perseensä ja muuta vastaavaa.

Aivan sama mitä PerSut tekevät tai ovat tekemättä, stallareille ja vihervasemmistolle tärkeintä on tyhmä ja lapsellinen parkuminen ja PerSujen mustamaalaaminen. VMP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti