maanantai 20. heinäkuuta 2015

YLE:n tämänvuotinen pohjanoteeraus?

YLE:n toimittelijatytteli Maija Mokkila niin mielensä pahoitti, kun joku jonkun ravintolan ohi sattumalta kulkenut saattoi kenties kuulla tämäntyyppisen keskustelun. Tai sitten ei.

Hän (ravintolan portsari, kuulemma) selitti, että heillä on viiden maahanmuuttajan kiintiö illassa ja siinäkin on viisi liikaa. He hurrasivat sitä tilannetta hyvin epämiellyttävästi.

En usko sanaakaan.

Tämä on taas näitä ricky boy -tarinoita; pelkkää satua, pelkkää han-suomalaisten panettelua ja ajatelkaa, hyvät kanssakärsijät: Maija Mokkilakin saa palkkansa meidän maksamistamme YLE-veroista.

Vaikka tuo Mokkilan satuilema, täysin sepitetty ja tarkoitushakuinen propagandapläjäys olisi totta, mikä tuossa jutussa muka on se, minkä takia tai minkä ansiosta juuri tuo juttu ylitti uutiskynnyksen?

Kylläpä taas saimme vastinetta veroeuroillemme. Pasila, hävetkää. Niin, ja muistakaa tehdä asiaankuuluvat oikaisut.

Lisäys 21.7.2015

Lisäys 21.7.2015
Niinpä tietysti, tämänkin kaustin taustalla olivat Stadin virheet. En viitsi tässä mainita tuon niljakkeen nimeä, toteanpahan vain "Onnea Helsinki! Muistakaa jatkossakin äänestää virheitä!"

6 kommenttia:

 1. Tarina on luultavasti keksitty. Ei vaan kuulosta uskottavalta että portsari julistaisi suureen ääneen keskellä katua moista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Tämä on samanlainen "rickyboy" -satu kuin oli mm. pyörätuoli-Patric, Vuosaaren ns. "yliajo" ja monet, monet muut. VMP.

   Poista
  2. Voihan tuo ollakin totta, mutta julkaisukynnyksen ylittyminen kyllä ihmetyttää. Journalismia olisi voinut sen sijaan olla sen selvittäminen, mistä moinen kiintiö voisi johtua. Minä veikkaan ettei syyllä ole mitään tekemistä rasismin tai maahanmuuttovastaisuuden per se kanssa.

   Poista
  3. Tervehys Professori, kiitos kommentista.

   Lisäsin HOK-Elannon vastineen, eiköhän tämä kausti ole tällä taputeltu.

   Poista
 2. Eikö tuosta mamu = tummaihoinen -assosiaatiosta ole vieläkään päästy eroon. Täytyy tosin myöntää, että kun valtavirtamedia on suoltanut tätä samaa ulos vuosikausia niin itsekin välillä yhdistää nuo kaksi toisiinsa. Luulisi jotain slovakialaista, hyvin integroitunutta automaatioasentajaa vituttavan kun kaikenlaiset mählämit pilaa hänen maineensa.

  Jopa maahanmuuttokritiikittömätkin tajuavat tuon eron, mutta katsovat viattomasti muualle silloin kun se edistää heidän etuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos kommentista.

   PerSujen syytä tämäkin, kysy vaikka talousnero Juhana Vartiaiselta.

   - Toiset tulevat nimenomaan tehdäkseen töitä. Pakolaiset ovat taas tavalla tai toisella joutuneet lähtemään maasta. Tällä ihmisryhmällä on vaikeuksia sopeutua työmarkkinoille.

   - Minusta ette aina riittävästi tee tätä eroa. Kansan suussa maahanmuutto on somalimaahanmuuttoa, ja te (perussuomalaiset, toim. huom.) ette riittävästi torju tätä väärinkäsitystä.

   Poista