keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Suomen läpimätä poliisijohto, läpimädempi VKSV, läpimädin "oikeuslaitos"

Kenties tuorein tämän tuhoisan mädättäjäkolmikon uhri on oululainen Junes Lokka. Lainaan tähän Juneksen FB-päivityksen.

Kun lähettelette laittomia uhkauksia, niin älkää tehkö niitä nimissäni.

"Junes Lokan epäillään lähettäneen 25.6.2015 klo 3.44 aikaan sisäministeri Petteri Orpolle uhkaavan sähköpostiviestin. Kotietsintä suoritettava Lokan tavoittamiseksi sekä tietokoneiden sekä matkapuhelinten takavarikoimiseksi."

Vapaudenmenetysaika melkein 22 tuntia, mutta erittäin positiivinen kokemus ja asiallisia virkamiehiä pääsin tapaamaan. En tarkkaan tiedä mitä sille on lähetetty, mutta oli kuulemma allekirjoitettu "Julus Lokka" - haiskahtaa piffiläisten kepposelta. Toivottavasti löytävät syyllisen, minulla olisi hieman asiaa tyypille.


Junes soitti kotietsinnän määränneelle mädättäjä-ämmälle. Lopputulos Junekselle noin 100-0.

Junes Lokka: Laajempi käsitys pienimmästä haitasta

Ex-kansanedustaja James Hirvisaari kommentoi tapausta Hommaforumilla näin.

NYT ON POLIISI PERSEILLYT IHAN KUNNOLLA. Tuon perusteella kuka tahansa voi joutua poliisin vainoamaksi. Onneksi Junes Lokka ei alistu moiseen. Voi helvetin helvetti. Ja aivan juuri äsken myös Markus Jansson joutui törkeän kotietsinnän kohteeksi. Mihin tämä maa on menossa? Tarkoitus on ollut vain kyykyttää Lokkaa, joka puhuu tärkeistä asioista selvällä suomen kielellä. Poliisi selvästi valehtelee. Käsky lienee tullut korkealta taholta. Myös Markus Janssonin kotiin tehtiin törkeä kotietsintä. Vaino kohdistuu sananvapauden puolustajiin, kuten Seppo Lehdon kohdalla. Tämä ei ole nyt sattumaa. Kuka on seuraava poliisiterrorin uhri?


Kuulkaas mädättäjät: lopettakaa heti rehellisten suomalaisten kiusaaminen. Te ette ole lain yläpuolella vaikka niin kuvittelettekin. Te lietsotte kapinaa ja vihaa poliisia ja yhteiskuntajärjestystä kohtaan. Te omaa persettänne ajattelevat tyhmät Suomen ja suomalaisuuden viholliset haluatte sotaa. Te idiootit leikitte tulella.

Pinna on aika kireällä tuhansilla isänmaallisilla ihmisillä.

Teitä on varoitettu: lopettakaa heti, tai päitä rupeaa putoamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti