tiistai 21. heinäkuuta 2015

Tositarina kunniakansalaisista, kertojana Seppo Huhta

Seppo Huhta kertoo rikastuttavasta kylpyläkokemuksestaan.

Mutta missä viipyvät valtamedian tästä "sattumuksesta" kertovat uutiset? Mikseivät Pravdan, YLE:n, Iltalehden ym. toimittelijat jo ole vaatineet selityksiä Serenan omistajilta tai toimitusjohtajalta? Miksi ette halua kertoa oikeista, todellisuudessa tapahtuneista oikeasti rasistisista, avuttomiin pikkulapsiin kohdistuneista hyökkäyksistä? Miksi levitätte valheita kuten äskettäisestä "Amarillokaustista", mutta välttelette totuuden kertomista?

Seppo Huhta: kiitos tästä, olet hieno mies.

4 kommenttia:

 1. Kantaväestöön kohdistuva rasismi ja uhkailu ei ylitä sensaatiokynnystä. Lonkalta heittäen väitän, että mainitsemasi lehdet tietoisesti haluavat ihmisten olevan tietämättömiä Somalien räikeästä asemansa hyväksikäytöstä ja kantaväestön väheksynnästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo', kiitos kommentista.

   Olet oikeassa: valtamedia paikkaa täydellisen uutispimentonsa todellisesta rasismista (muslimimamut vastaan kantaväestö) huutamalla suureen ääneen kaikenlaisesta kuvitellusta (piilo)rasismista. Typerää pelleilyä, ei ihme että lukijakato on kovassa syöksykierteessä.

   Poista
 2. Mä olin vuosi sitten oikeudenkäynnissä mustalaisten kanssa. Tai siis ne oli vastapuolella.

  Mä en ollu aiemmin tienny miten tyhmiä ne on, siis matala äo. Se oli jotain käsittämätöntä, miten ne puhu ittensä pussiin, valehteli eivätkä välittäneet että jäivät kiinni, kertomukset muuttu, välillä syyteltiin toisiaan ja kohta taas vaihdettiin menosuuntaa. Se oli oikeasti säälittävää seurattavaa.

  Mä luulen että nää somput kuuluu samaan sarjaan. Kun on serkkuavioliittojen tulosta satojen vuosien panoksella (sic), niin kauha ja lusikka ja sillee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Somput ovat pohjasakkaa, kuten tämäkin videopätkä kertoo (linkki vie exponerat.net:iin). Suosittelen lukemaan kommentitkin, melko nuivaa tekstiä.

   Poista