keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Osoitus median ja "tiedostavien piirien" kaksoisstandardeista ja tekopyhyydestä

Katsokaa kaikki hyvin tarkkaan tätä kuvaa.


Minä näen tässä rasismia, kansanryhmää vastaan kiihottamista ja kaikkea sitä paskaa, mitä KoneistoTM ja valtamedia koko ajan kaataa PerSujen niskaan.

Demlapelle Jorma Kalske, ylempiensä käskystä, näki tuossa vain "virolaisten harkitsematonta pilkkaamista eikä asiassa ole syytä epäillä rikosta." Vasemmistolainen valtamedia ei nähnyt sitäkään vähää.

Pravda saa suureen ääneen ja isoilla otsikoilla etsimällä etsiä veljeskansaamme eestiläisiä pilkkaavia nimityksiä, eli julkisesti lietsoa rasismia ja vihaa eestiläisiä kohtaan. Kaikissa aidoissa sivistysvaltioissa nämä jormakalskeet ja muut pakotettaisiin heti eroamaan, Pravdan päätoimittaja Kaius Niemi olisi joutunut käräjille vastaamaan rikoksestaan, mutta demlakratiassa nimeltään Suomi nämä usutetaan Virallista TotuuttaTM ääneen vastustavien kimppuun. VMP.

Näin KoneistoTM toimii

Lainaan tähän nimimerkin "vieras" kirjoittaman, naulan kantaan osuvan kommentin Suomen nykytilasta.

Kävi mielessä mahtaisiko väsytystaktiikka toimia mokueliitin osalta? Kun mokueliitin osapuolet saavat jatkuvasti oikosulkuja niin ajan oloon heitä ei enää oteta vakavasti eikä heidän aivopieruja enää uskota vaikka olisi minkälainen akateeminen tai tieteellinen status. Tähän asti on ollut niin että mokutukselle on yritetty keksiä tieteellisiä perusteluja.

Akateemiset instituutiot ovat pitkään olleet pahimpia paikkoja. Syynä on se että kommunistiteoreetikko Antonio Gramsci totesi että kommunistit eivät pääse valtaan aseellisilla vallankaappauksilla vaan ottamalla instituutiot haltuun sisältä käsin. Julkishallinto, akateemiset instituutiot, tuomioistuimet, mediat, kulttuurielämä... ,jotenka jos haluaa kommarit pois niin ei pyssyllä vaan perkaamalla edellä mainittuja instituutioita.

2 kommenttia:

 1. "Pravda saa suureen ääneen ja isoilla otsikoilla etsimällä etsiä veljeskansaamme eestiläisiä pilkkaavia nimityksiä, eli julkisesti lietsoa rasismia ja vihaa eestiläisiä kohtaan."

  Niin pitääkin saada. Se on merkki terveestä yhteiskunnasta jossa valtio ei ulota kouraansa kaikkialle.

  Olennaista tässä on, että miksi tämä sama mutta virolaiset muutettuna somalialaisiksi saisi aikaan älämölön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Imulippo, kiitos kommentista.

   Tässä yksi vastaus kysymykseesi, asialla olivat taas kerran demlapelle Jorma Kalske ja somalien puolestaloukkaantujat.

   Facebookissa naisen kuvan julkaissut ja sitä kommentoinut saivat sakkoja Helsingin käräjäoikeudessa. Valokuvassa tunnistettavissa oleva nainen talutti kahta lasta turvavaljaissa kadulla.

   Kuvan julkaisija tuomittiin 50 päiväsakkoon kunnianloukkauksesta. Oikeuden mukaan kuva ja naisen siihen kirjoittamat kommentit halvensivat kuvattua naista ja hänen lapsiaan.

   Kuvaa kommentoinut 49-vuotias mies sai 50 päiväsakkoa kunnianloukkauksesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeuden mukaan hänen kirjoituksensa kuvasivat islaminuskoisia panettelevasti ja lisäksi kirjoitus oli uhkaava. Siinä viitattiin rynnäkkökivääriin ja sillä ampumiseen. Mies sanoi kirjoitelleensa huumorimielessä.


   Olennaista tässä on se, miten räikeästi nämä kalskeet ja muut rikkovat perustuslakia ja aina somalien ja muiden muslimimamujen hyväksi.

   Tämäkin on osa sitä monikultturismia jota vastaan pitää taistella ennen kuin se on liian myöhäistä.

   Poista