perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lyhyesti: miksi "kaikille avoimelle" suurmoskeijalle pitää sanoa "EI!" jo tässä vaiheessa

Tee testi: pane netin hakukoneeseen hakusanoiksi mosque parking problems.

Bing: 136,000 results
Google: Noin 424 000 tulosta
Yahoo: 141,000 tulokset

Kuvitellaanpa tilanne, missä Helsingin kaupunki päätti lahjoittaa "kaikille avointa" suurmoskeijaa varten tämän tontin.


Perjantaisin alue täyttyisi muslimien autoista Kauppatoria ja Esplanadeja myöten. Tulee tapahtumaan aivan kuten kaikkialla muuallakin, missä näitä islamismin sillanpääasemia on.

Ensimmäinen vaihe on pysäköintijihad. Erityisesti perjantai-iltapäivisin ja muslimien juhlapyhien aikana mus­limit eivät ainoastaan valtaa moskeijan lähistöllä olevia laillisia pysäköintipaikkoja vaan pysäköivät autonsa myös ajoteille, yksityisille parkkipaikoille ja pihoille estäen alueen asukkaita pysäköimästä omia autojaan ja liikkumasta omilla autoillaan. Uhrin rooliin heittäytyvät muslimit valittavat, että pysäköintivirhemaksut ovat ”rasistisia” ja ”syrjiviä”, koska ne estävät heitä harjoittamasta heidän uskontoaan, eivätkä viranomaiset ja pysäköinninvalvojat uskalla puuttua virhepysäköintiin moskeijan ympäristössä. (Lähde: Moskeija, pysäköintijihad… – What the Waqf?!)

Valtamedian pitää uskaltaa kertoa myös todennetuista haittapuolista ja vaaroista, ei pelkästään suitsuttaa tämän tyhmän, suorastaan itsetuhoisen hankkeen erinomaisuutta.

Ehdoton ja jyrkkä "EI!" tälle sunni-islamistien valloitushankkeelle!

4 kommenttia:

 1. Moskeijat ovat linnakkeemme, minareetit pistimemme ja uskovaiset sotajoukkomme.

  Siitä se alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   "Se" on jo menossa Suomessakin, mutta vielä meillä on toivoa. Edellyttäen tietysti, että päättäjiltä löytyy riittävästi sitä kuuluisaa munaa löydä nyrkkiä pöytään niin islamisteille kuin niitä kannattaville vihervassareille ja demareille.

   Aika omituista, muuten, että samaan aikaan kun vassarit yhtäällä kiljuvat natseista, juuri ne ovat toisaalla Suomen ehkä pahimpia antisemitistejä. Tästä voimmekin vetää johtopäätöksen, että vassarit ovat natseja - eikö niin.

   Poista
  2. Näin se minun logiikkani mukaan menee: suvaitsevaiset vihervasemmistolaiset tukevat muslimeja ja avoimesti vihaavat Israelia, tästä seuraa se, että he ovat antisemitistejä. Antisemitistejä kutsutaan natseiksi. Lyhyesti: vasemmistolaiset ja vihreät ovat natseja.

   Pitäisi saada joku vihervasemmistolainen kertomaan, mikä tuossa päättelyketjussa on pielessä. Jos nyt heidän joukostaan löytyy yhtään joka osaa perustella mitään?

   Poista
  3. Luulen, että vastaus olisi jotain tyyliin "mutqu meidän niinqu antisemitismi niinqu on niinqu...totanoin niinqu...".

   Poista