perjantai 10. huhtikuuta 2015

YLE:n tasapuolista uutisointia, case Parantainen

Tämähän meni vielä pahemmin kuin pelkäsin.

YLE:n teksti-tv:n sivu 108 9.4.2015

YLE pitää tärkeänä julkaista sakkotuomion saaneen henkilön nimen, vaikka tuomio ei vielä ole lainvoimainen. Tuomio on käsittämätön jopa demlakratiassa nimeltä Suomi, toivottavasti Itä-Suomen hovioikeudesta löytyy tervejärkisiä tuomareita.

Mielestäni on aivan käsittämätöntä, että Suomen niin sanottu "oikeuslaitos" suojelee rikollisia, demlapelle EAO Jussi Pajuojasta puhumattakaan. Pajuojan ratkaisut pääsääntöisesti pyllistävät kansalaisten oikeuskäsitykselle, nenänpää ruskeana ja pää täynnä keltaista nestettä on tälläkin Koneiston käskyläisellä.

Voimia eloon Parantaiselle ja muille hänen kaltaisilleen Don Quijoteille, jotka sitkeästi ja urhoollisesti jaksavat taistella DEMLAn asettamia tuulimyllyjä vastaan.

2 kommenttia:

 1. Tuomion julkaiseminen on käsittämätöntä, koska tuomio ei vielä ole lainvoimainen. Tuomion saaneen henkilön tiedot tosin voi julkaista, joten tuomion saaneen henkilön (tässä tapauksessa herra pedofiili) julkisen tiedon linkittäminen ei sodi hyvää journalistista tapaa, jota myöskin sanotaan Yleisradion ohjelmatoiminnan ja sisältöjen eettisiksi ohjeiksi, vastaan. Yleisradio siis ei ole itse kiinnostunut noudattamaan itseään koskevia ohjeita. Jos yksityisyyden suoja on tuomion kriteerinä käytettävä asia, olisi tuomio annettava pedofiilin tuomion alunperin julkaisseelle taholle. Tällaista materiaalia voidaan sitten käyttää ennakkotapauksena tässä mädäntyneen oikeuslaitoksemme ylihinnoitellussa sirkuksessa, joten ei ole ihme jos luottamus oikeuslaitosta kohtaan rapistuu. Tämä on paskaa! Voinet arvata mielipiteeni pedofiilien, murhaajien, tappajien ja raiskaajien kuvien julkaisemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   YLE osoitti taas kaksoisstandardien olemassaolon ja sen, millä puolella se on. Muistat varmaan äskettäisen yliajokaustin? Siinäkin YLE oli ensimmäisenä huutamassa, että tuossa keksityssä jutussa syyllinen olisi ollut suomalainen mies. Halveksittavaa toimintaa, eikä maksa kuin reilut 500 miljoonaa veroeuroa vuosittain.

   Eipä mielipidettäsi tarvitse arvailla, tiedän mitä sinäkin näistä asioista ajattelet.

   Oikeuslaitoksen ja yhteiskunnan pitää suojella rikoksen uhreja, ei rikoksen tekijöitä. On hienoa huomata, että meillä on näitä Mikko Parantaisen ja Junes Lokan kaltaisia esitaistelijoita, jotka omalla nimellään julkisesti kertovat epäkohdista ja vääryyksistä.

   Nykyinen käytännössä läpikotaisin mädäntynyt ja korruptoitunut "oikeuslaitos" vaatii perusteellisen uudistuksen ja tuuletuksen. Aivan aluksi sieltä (sis. Oikeusministeriö) pitää siirtää toisiin tehtäviin jokaikinen demlan jäsen.

   Poista