maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kuvasarja eli taas paljon melua tyhjästä

Muutos2011-puolueen puheenjohtajan Jari Leinon vaalimainos julkaistiin Vantaan sanomissa viikonloppuna 11.-12.2015. Pitihän se arvata, että vassareiden Dan Koivulaakso ja peesaajansa siitä suuresti riemastuvat.Päivi Storgårdin (rkp) ja Ulla Suomisen (joku noubadi, evvk) kommentit ovat hupaisia.

4 kommenttia:

 1. No eihän Suominen voi väärässä olla. Aina kun maailmasta löytyy jotakin, mistä ei satu pitämään, epäkohta on ehdottomasti PERSUJEN aikaansaama. MOT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   Olikohan se Pravdan törkeän rasistinen eestiläisiä halventava kyselykin PerSujen aikaansaannos?

   Poista
 2. ****n persut. Nyt kuulun itsekin heidän kannattajakuntaansa, ja näinollen varokaa kun liikutte kaduilla; saattaa tippua rasismia niskaan. Kieltämättä melko huolestuttavaa lueskella supisuvaitsevaisten kommentteja, ensiksikin niistä huokuvan typeryyden vuoksi, minkä tietysti voin ymmärtää, kun asioista ei oteta selvää ja mennään mutu-tuntumalla eteenpäin, ja toiseksi viha. Persujen toimiston ikkunat tulevat varmasti taas kärsimään ja Itsenäisyyspäivänä saavat jälleenmyyjät laittaa näyteikkunat rullattavien ikkunasuojien taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kenzo, kiitos kommentista.

   Pahoin pelkään, että Danilla ja Danin aatetovereilla + Ruotsin vahvistuksilla on jotain suunnitteilla vaalipäivän piristykseksi. Kummallista, ettei virkavalta räväkämmin puutu noiden riehumisiin.

   Poista