maanantai 27. huhtikuuta 2015

Case Abdiqadir Omar Hussein - pohdintaa pro et contra

Somalian kansalainen, jota Somalia muka ei halua ottaa vastaan. Nyt nyrkkiä pöytään, prkl, ja raiskaritappaja *uun Suomesta! oli ensimmäinen mieleeni tullut ajatus. En ollut enkä ole ainut, joka edelleen näin ajattelee.

Somalian perustuslaki vuodelta 1990, joka käsitykseni mukaan on voimassa, kertoo mm. seuraavaa.

Article 5
(The people)
1. The people of Somalia shall be one people.
2. Somali nationality shall be one only, and the law shall define how to obtain or lose it.
3. No person may be denied nationality or revoked thereof for political reasons.

Article 13
(The republic and international relations)
The generally recognized international law and international treaties to which the republic is part thereto and effected in accordance with the law, shall have the force of law in the country.

Article 14
(Human rights)
The state shall recognize the Universal Declaration of Human Rights of the United Nations adopted on 10 th December 1948.

Article 17
(Right to reside and travel)
1. Every citizen shall have the right to reside and travel freely in any part of the country and shall be subject to deportation.
2. Every citizen shall have the right to leave the country and return thereto.

Perustuslaki, siinä mainitut kansainväliset sopimukset - miksei Somalia näitä noudata ja kunnioita?

Suomen lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö

Ulkomaalaislaki sanoo näin.

146 a § (30.12.2013/1214)
Palauttaminen

Palauttamisella tarkoitetaan tässä laissa maastapoistamismenettelyä, jonka aikana pääsyn epäämis-, käännyttämis- tai karkottamispäätöksen saanut kolmannen maan kansalainen joko poistuu maasta vapaaehtoisesti tai hänet poistetaan maasta:

1) alkuperämaahan;

2) kauttakulkumaahan unionin tai Suomen ja kolmannen valtion välisen takaisinottosopimuksen tai muiden järjestelyjen mukaisesti; tai

3) muuhun kolmanteen maahan, johon kyseinen kolmannen maan kansalainen päättää vapaaehtoisesti palata ja johon hänet hyväksytään.

147 § (30.12.2013/1214)
Palautuskielto

Ketään ei saa käännyttää, karkottaa tai pääsyn epäämisen seurauksena palauttaa alueelle, jolla hän voi joutua kuolemanrangaistuksen, kidutuksen, vainon tai muun ihmisarvoa loukkaavan kohtelun kohteeksi, eikä alueelle, jolta hänet voitaisiin lähettää sellaiselle alueelle.

Huomatkaa alleviivaamani kohta ja sen epämääräisyys. Pelkästään tuon perusteella raiskaritappaja Abdiqadir Omar Husseinia ei saa karkottaa minnekään. Pakoloisneuvonnalla ja DEMLAlla on jo nyt asemissa vähintään kymmenen rahanahnetta jurristia, jotka odottavat kieli pitkällä pääsevänsä rahastamaan tälläkin.

Yhteenveto

Helsingin hovioikeuden päätös vapauttaa tämä paatunut murhamies osoitti jälleen kerran sen alennustilan, missä demlakratiamme Suomi tällä hetkellä on. Rikollisilla on enemmän oikeuksia kuin näiden tekemien rikosten uhreilla. Kaiken muun hullutuksen lisäksi yhteiskunta tukee avokätisesti näitä Pakoloisneuvonnan kaltaisia parasiittijärjestöjä, jotta nämä voisivat rosvota vielä enemmän rahaa.

Tämä pahuuden ja tyhmyyden noidankehä pitää NYT panna poikki ja kääntää Suomi kohti aitoa oikeusvaltiota, jossa vallitsee aito sananvapaus ja jossa rikollisia rangaistaan tasapuolisesti ja tasa-arvoisesti, ill-man positiivista syrjintää.

2 kommenttia:

 1. "Voi joutua" ei ole irrallinen siitä todellisuudesta, että MAHDOLLISUUTTA joutua ko. uhkien uhriksi EI VOIDA näyttää toteen. Eli palautus on mahdollinen, ellei vahvaa vastanäyttöä ole. Toisaalta lehdistössä on ilmoitettu, että mikään maa ei huoli tätä tyyppiä, mutta ainakin tuon Somalian perstuslain mukaan hänet voisi sinne palauttaa. Voihan sitä aina sanoa, että kehitysapu loppuu, jos ette paskiaista ota takaisin (näin kuitenkin vain oikeassa todellisuudessa, ei nykyisessä demlavirtuaalissa).

  OTL, varatuomari (entinen oikeusneuvosmies)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Castor, kiitos kommentistasi.

   JOS Suomi olisi aito oikeusvaltio eikä nykyisenkaltainen demlakratia, asia olisi päivänselvä: pois vaan, ja äkkiä.

   Ikävä kyllä näin ei ole, eikä maksa paljon.

   Poista