lauantai 25. huhtikuuta 2015

Joskus ei vaan haluaisi uskoa, mitä kaikkea Suomessa tapahtuu

Keva jatkaa työterveyssopimustaan Mehiläisen kanssa. Kevan toimitusjohtajan Jukka Männistön poika Lasse Männistö siirtyy Mehiläisen johtajaksi. Lähde: Iltalehti

Hovioikeus päätti vapauttaa elinkautista istuneen murhaajaraiskaajan useiden viranomaisten vastustuksesta huolimatta. Poikkeuksellisen törkeistä seksuaalirikoksista ja murhasta elinkautiseen tuomittu mies vapautuu pian vankilasta. Lähde: Iltalehti

– On selvää, ettei kauppa etenisi ilman vesitaseasian ratkaisemista. Purkuputki ei toki yksin tätä ratkaise. Lisäksi nyt täytyy vielä analysoida luvan ehdot. Mutta kyllä tämä on merkittävä askel eteenpäin, Vapaavuori sanoi perjantaina Ylelle.

Vesiongelman ratkaisemisen lisäksi Talvivaaran pelastaminen riippuu vielä muun muassa kaupan rahoituksen järjestymisestä. Vapaavuoren mukaan kauppaneuvotteluissa on edettävä ripeästi, muuten Talvivaaran myynti mutkistuu.
Lähde: YLE

Vakka-Suomen Sanomia julkaisevan Vakka-Suomen Median johtoa epäillään taloudellisista epäselvyyksistä. Tarkastuslautakunta ja tilintarkastajat ehdottavat osuuskunnan hallitukselle, että päätoimittaja-toimitusjohtaja Jarno Keskiselle ja hallituksen puheenjohtajalle Arja Kitolalle ei myönnettäisi vastuuvapautta viime vuoden tilinpäätöksen osalta.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Juhani Saarinen sanoo, että asia liittyy Vakkatori-hankkeeseen. Kyse on koululaisille suunnatusta mediakasvatusprojektista, johon opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 50 000 euron avustuksen. Saarisen mukaan Keskinen ja Kitola ovat hyödyntäneet Vakkatori- hankkeessa omia yrityksiään ja hyväksyneet omavaltaisesti niiden laskuja.
Lähde: YLE

Suomalaismepit: Hiljaiset hetket eivät auta hukkuneita
Eurooppa tarvitsee yhteistä maahanmuuttopolitiikkaa. Myös Suomen pitää osallistua Välimeren siirtolaisongelman ratkaisuun, sanovat suomalaismepit Liisa Jaakonsaari ja Heidi Hautala.
Lähde: YLE

Lahti on hävinnyt markkinaoikeudessa kiistan Apilakadun päihdeyksikön asumispalveluista. Markkinaoikeus on kieltänyt Lahtea tekemästä hankintasopimusta viime vuoden maaliskuussa päätetyllä tavalla Attendo Oy:n kanssa. Ratkaisuaan markkinaoikeus ryydittää Lahden kaupungille määräämällään 100 000 euron uhkasakolla.

Lahden on myös maksettava jutun markkinaoikeuteen vieneen helsinkiläisyrityksen oikeuskulut yhteensä 8 000 euroa.
Lähde: YLE

Maan tapa tulee esiin kaikissa näissä uutisissa. Ei prkl, ei tämmöinen peli vetele!

2 kommenttia:

  1. Onnistuisikohan kerätä semmoinen muutaman miljoonan rahoitus hankkeelle, jossa rakennettaisiin asuntola "pakolaisille" Käpylään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuuhan se, lisäksi rahoituksen saavat hankkeeseen liittyvät etnografiaan pohjautuvat tutkimuksemme "Pakoloinen Käpylässä - ystävä vai vihollinen", "Pakoloisten biodiversiteetti Käpylän seudulla 1400-luvulta tähän päivään" sekä "Feministis-urologinen näkemys Käpylän pakoloisyhteisöön".

      Poista