torstai 2. huhtikuuta 2015

Päivän (demari)pelle: Dimitri Qvintus

Aivopesty, tyhmä tai sekä-että demaripelle Dimitri Qvintus aivopieree valheita ja maahanmuuttoon liittyviä klisheitä. Lisäksi tämä märkäkorva snobi käy aiheetta täysin syyttömän miehen kimppuun. Qvintus voisi pyyhkiä tuon omahyväisen ilmeen kasvoiltaan, pelle mikä pelle.


Kommenttiosiossa Qvintus saa jo kylmää kyytiä, lainaan sieltä parhaat palat.

Ilkka Huotari
1.4.2015 19:50

"Lisäksi voi kääntyä OECD:n puoleen. Sen mukaan maahanmuuton kustannukset ovat Suomelle plus-merkkiset."

Kirjoittaja operoi ilmeisesti tasolla 'Hesarin otsikot'?

http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142878-oecd-suomi-ei-ole-hyotynyt-maahanmuutosta

Reijo Tossavainen
1.4.2015 20:01

Odottaisit toveri Qvintus huomiseen, ja kertoisit mielipiteesi vasta sitten kun tiedät mistä puhua. Etukäteen mollaaminen on harvinaisen ala-arvoista. Toki tuttua demaripiireistä.

Sen verran paljastan huomista, että silloin kuullaan ensimmäisen kerran maahanmuutosta oikeaa tilastoihin perustuvaa faktaa. Tulossa mediajytky!

Jari Leino
1.4.2015 22:45

Maahanmuuton kustannuksia ei tietenkään ole laskenut Putkonen, vaan perussuomalaisten ajatuspajan palkkaama tutkija.

Työtä on viivästyttänyt se, että virallisten tilastojen saamisessa tutkimuskäyttöön on ollut ongelmia. Tämä todistaa, miten maahanmuuttoon liittyviä kustannuksia yritetään Suomessa salata.

Tämä sinun blogikirjoituksesi puolestaan todistaa miten paljon totuuden paljastuminen pelottaa demareita.

Suomi ei tietenkään tarvitse minkäänlaista maahanmuuttoa. Muutama hyvin sopeutuva voidaan ottaa, mutta välttämättä ei tarvita ketään. Jatkuva kasvu ei voi olla ihanteena. Suomen eläkejärjestelmän pyramidihuijaus on ratkaistava muilla keinoin. Maahanmuutto, etenkään sosiaaliturvaperäinen, ei siihen auta.

Lisäys 2.4.2015

Qvintusin pillastuminen liittyy Suomen Perustan tänään julkaisemaan raporttiin maahanmuuton kustannuksista. Raporttiin en vielä ole tämän tarkemmin perehtynyt.


1 kommentti:

  1. Demaripelle Qvintus jatkaa pelleilyään.

    Eduskuntavaaliehdokkailla ja puolueilla on vielä kaksi viikkoa aikaa käydä siistiä ja asiallista kampanjaa. Valitettavasti viimeisten viikkojen aikana on nähty esimerkkejä poliittisesta toiminnasta, jonka polttoaineena ovat olleet kateus, kauna ja katkeruus.

    On luonnollinen osa poliittista vaikuttamista, että omasta viestistä korostetaan hyviä puolia ja vastustajan viesteistä huonoja puolia. Yleistäminen ja kärjistäminen kuuluvat olennaisesti poliittiseen vaikuttamiseen. Sen sijaan valehtelu ei kuulu.


    Eipä tietenkään, demarit-han eivät koskaan valehtele. Ei puolueen tiedottaja Qvintuskaan esimerkiksi valehdellessaan OECD:n tutkimuksesta.

    VastaaPoista