keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Naisten logiikkaa positiivisessa mielessä

Haluan tuoda esiin kolme naista, jotka viime päivien aikana ovat tehneet minuun vaikutuksen.

Vassarien Aino-Kaisa Pekonen osoitti olevansa realisti.

[Ulkomaisen työvoiman tarveharkintaa] en lähtisi poistamaan nyt, kun Suomessa on todella paljon työttömiä. Pelkään, että siinä saattaa syntyä halpatyövoimamarkkinaa, kahden kerroksen työväkeä. (Lähde: YLE)

Tämä oli hyvä ja naulankantaan osunut kommentti siitä, mitä tulee tapahtumaan Suomessakin mikäli tarveharkintaa yhtään helpotetaan. Hyvä Aino-Kaisa, juuri näin.

Perussuomalaisten Mari Rantanen uskaltautui leijonan luolaan, eli tilaisuuteen jonka muita osallistujia olivat muun muassa Eva Biaudet (rkp), Veronika Honkasalo (vas) ja Nasima Razmyar (sdp). Minä en olisi mennyt. Mari meni ja pärjäsi siellä käsitykseni mukaan erinomaisesti. Upeaa toimintaa, Mari!

Fija Saarni (Muutos 2011) on osoittanut olevansa älykäs ja sanavalmis. Hän malttaa keskittyä olennaiseen, hallitsee suvereenisti puhejudon ja muutenkin tuntuu tietävän, mitä tekee. Esimerkillistä toimintaa, Fija!

Päivän ruusut näille kolmelle naiselle.

4 kommenttia:

 1. Ja kas. Fija Saarnihan on (oli) vihreä, jota minäkin mainostin äärifiksuksi vihreäksi ja veikkasin, että hän ei kauaa puolueessa vanhene, ja näköjään on vaihtanut pulaakia. Näinköhän vaihtoi ominpäin vai heivattiinkohan ulos vihreistä liian fiksuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista.

   En tiedä enkä rupea arvailemaan Fijan virheistä lähdön syitä, kertokoon itse jos tarpeelliseksi kokee. Loistavalla asenteella tekee hyvää duunia, todellakin ottaa asiat asioita aivan kuten pitääkin.

   Poista
  2. Fija Saarnin soutelee faktojen kirkastamilla vesillä, joten vihreisiin jääminen olisi ollut jatkuvaa puoluekurin sumentaman sivuvirran kanssa huopaamista, joka voi ottaa henkisesti koville.

   Poista
  3. Fijan argumentoinnissa kieltämättä on hieman eri sävy kuin virheillä, erityisesti city-semmoisilla joiden eduskuntavaaliehdokaslista on aika, hmm, mielenkiintoinen.

   Poista