torstai 30. huhtikuuta 2015

Valoa tunnelin päässä?

Kävelevä katastrofi poliisiylijohtaja Mikko "Taapero" Paatero jää eläkkeelle kesällä 2015. En viitsi ruveta listaamaan kaikkia niitä paaterointeja, joiden takia tuota sekoomusta olevinaan edustavaa demlapelleä vihaan ja inhoan. Totean vain, että parasta olisi jos Paapero saman tien vaihtaisi maisemaa.

Nyt kuitenkin tilanne näin VHM:n kannalta näyttää huomattavasti valoisammalta ja paremmalta kuin The Ritvan, tuon vaarallisen, vallanhimoisen ja vaikutusvaltaisen demlademarin ollessa sisäministeriön kansliapäällikkönä. Viljaskan syntilista on vielä pidempi kuin aatesiskollaan Astrid Thorsilla, tuhokolmikko Halonen-Thors-Viljasen (3*demla) aikaansaannoksia joudumme korjaamaan vuosikymmeniä - eikä maksa paljon.

Vaikka sisäministeriö(kin) on viime vuosikymmenet ollut täysin demlan mädättämä, luotan siihen että tuleva sisäministeri yhdessä järki-ihmiseltä vaikuttavan kansliapäällikkö Päivi Nergin kanssa löytävät parhaan mahdollisen miehen pullanössö, itsestään kymmeniä kertoja pellen tehneen Taaperon tilalle. Sivistysvaltioissa moinen mitättömyys olisi potkaistu pois virastaan aikoja sitten, vielä sivistyneemmissä valtioissa Paapero olisi tajunnut itse erota. Ei meillä, se kuuluisa maan tapa taas kerran.

Minulla on lista erittäin hyvistä, mitat täyttävistä ehdokkaista. Kerron niistä enemmän sen jälkeen kun tiedämme tulevan hallituksen kokoonpanon.

2 kommenttia:

 1. Mitä olen itse kuullut ystävältäni, sisäministeriön korkealta virkamieheltä, niin ei tuo Nerg mikään järki-ihminen ole. En nyt luonnollisestikaan voi kertoa tässä yhteydessä kuulemiani kuvauksia hänestä, joten asia jää sikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys veli Kumis, kiitos kommentistasi.

   Ota huomioon vertailukohta ja lähtötilanne, ehkä sinäkin hyväksyt Nergistä määritelmän "järki-ihminen".

   Poista