tiistai 24. syyskuuta 2013

Sananvapaudesta

Suomi pyrkii ylpeilemään sillä, että noudattaa pilkuntarkasti hulluimpia ja pöhköimpiäkin EU-direktiivejä. Hämmästyttää ja kummastuttaa tämmöinen nöyristely, suoranainen perseen nuoleminen, varsinkin kun "EU:n mallioppilas" Suomi on ylivoimainen ykkönen erittäin kyseenalaisella listalla.

Tämä lista on EIT:n tuomiot sananvapauden loukkaamisista. Lista löytyy helposti googlaamalla.

Tässä kirjoituksessa en puutu nykyisen käräjätuomari Mika Illmanin toimintaan muuten kuin toteamalla, ettei edes pahimpina suomettumisen aikoina 1970-luvulla maassamme ollut ja toiminut vastaavaa pelleä, omaa agendaansa ajavaa kaksilla tai kolmilla rattailla ajavaa fakki-idioottia.

Lainvoimaisissa sananvapaustuomioissa huomio kannattaa kiinnittää tuomion perusteluihin. Toisaalta kannattaa miettiä myös sitä, miksei käytännössä täysin samanlaisesta "kiukuspäissään tehdystä tokaisusta" edes nosteta syytettä.

DEMLA

DEMLA

ja vielä kerran

DEMLA.

Demlan saastuttama Valtakunnansyyttäjänvirasto kuulemma pohtii parhaillaan, pitäisikö kansanedustaja James Hirvisaari panna jalkapuuhun taas kerran. Julkesihan Hirvisaari kuulemma kirjoittaa näin rumasti erityissuojelussa olevasta kansanryhmästä.

Hirvisaari on kirjoittanut yhteisöpalvelu Twitterissä, ettei hän halua Suomeen maahanmuuttajaryhmiä, joiden ”geneettisiin ominaispiirteisiin ei kuulu ahkeruus”.

Jorma "kohta eläkkeelle" Kalske ei tästä pitänyt. Ei tietenkään, koska Hirvisaaren sivallus iskee arkaan paikkaan maahanmuuttoteollisuudesta ja mocukoneiston rattaiden pyörimisestä taloudellisesti hyötyviä tahoja.


Jorma Kalskeen mielestä tuo mielestäni täysin harmiton tokaisu on siis yhteiskunnan kannalta niin merkittävä asia, että hänen ja edustamansa viraston pitää siihen puuttua.

Pelle mikä pelle, kuten niin moni muukin ko. virastosta hyvää liksaa nostava demlalainen.

Onneksi tasavallasta löytyy vielä talvisodan henkeä siinä mielessä, että näiden nilkkien (Illman, Kalske jne.) edesottamukset kyseenalaistetaan, ne tuodaan julkisuuteen ja, mikä parasta, näistä mielivaltaan, omaan ideologiaan ja agendaan perustuvista päätöksistä kannellaan EIT:hen.

Lisäksi Suomessa toimii aktiivisesti monia sananvapauden puolesta taistelevia järjestöjä, kuten EFFI ja Sananvapauden puolesta Ry. Näille kavereille ja heidän toiminnalleen nostan hattua: kiitos!

Illmanille, Kalskeelle ja kaikille demlalaisille näytän keskisormea. Kummallakin kädellä, varpaillanikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti