maanantai 23. syyskuuta 2013

Sarjassamme lyömättömiä journalisteja II

Tästä on vaikea panna paremmaksi - tai pikemminkin pahemmaksi. Verorahoitteisen Yleisradion toimittaja Hilkka Säävälä kunnostautuu.

Lisärahaa pakolaisiin tarvitaan ensi vuonna puoli toista miljoonaa euroa. Summa on sattumalta sama, minkä verran perussuomalaiset ovat upottaneet valtion maksamia puoluetukirahoja hulppeaan puoluetoimistoonsa Helsingin keskustassa.

Remontteineen perussuomalaisten pesäpaikka maksoi 2,7 miljoonaa euroa. Sen verran maksavat myös syyrialaispakolaisten lisäkustannukset vuosille 2015 - 2017.


Voi voi Hilkka, opettele yhdyssanat! Alakoululainenkin tietää, että se on puolitoista.

Sitä paitsi mitä hittoa sillä on väliä, paljonko Perussuomalaisten remontti maksoi? Mielestäsi siis on häpeällistä, että Perussuomalaisetkin saavat lakisääteistä puoluetukea ja vielä häpeällisempää se, että he sijoittivat sivun tuosta puoluetoimistoonsa? Voisitko tasapuolisuuden vuoksi selvittää, mihin esimerkiksi Sekoomus ja Demarit puoluetukirahojaan käyttävät?

Jutussasi esittämäsi kustannukset ovat pahasti alakanttiin. Jo muutama vuosi sitten esitettiin laskelmia, joiden mukaan jokainen alaikäinen turvapaikanhakija maksaa Suomelle, suomalaisille veronmaksajille 57.000 euroa/vuosi. On perusteltua olettaa, että luvatusta 500:n kiintiöpakolaisen laumasta vähintään sata (100) on alaikäisiä. Osaatko Hilkka laskea, kuinka paljon pelkästään nämä ryhmä tulee maksamaan?

57.000 * 100 = 5.700.000

Viisi pilkku seitsemän miljoonaa, lisäksi ne muut neljä sataa. Okei okei, osa tuosta sisältyy niiden kuuluisien "kansainvälisten sopimusten" (joita tosiasiassa EI ole olemassa muualla kuin kukkahattutätien ja mocuttajien märissä unissa) velvoittamiin kiintiöpakolaisiin, mutta siitä huolimatta nuo lukemat ovat ylioptimistisia ja erittäin pahasti alakanttiin.

Yleisradiolaissa mainitu monikulttuurisuus EI saa tarkoittaa sitä, että monikulttuurisuus esitetään ideaalitilana, absoluuttisena totuutena, ihanana, väistämättömänä, luonnollisena. Ei hemmetissä, ei näin.

Nyt kun pääministeri Katainen väläyttelee 8-10 miljardin säätämisiä, himomocuttajia täynnä olevasta Yleisradiosta voisi heivata hemmettiin kaikki nämä "kympin tytöt". Siinä ei ehkä säästyisi kuin pari miljoonaa euroa, mutta hampaiden kiristely täällä honkien keskellä vähenisi kenties sadasosaan nykyisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti