tiistai 10. syyskuuta 2013

Suomalaisesta ns. "journalismista"

Tänään valtamedia on mässäillyt kansanedustaja Jussi Halla-ahon lakialoitteilla. Kopioin tähän pelkät otsikot, koska mukamas "uutisen" sisältö on sitä itseään.

"Jumalanpilkka ja rasistinen solvaaminen sallittava"
"Halla-aho laillistaisi rasistiset herjaukset"
"Halla-aho sallisi kansanryhmien herjaamisen ja panettelun"

ja niin edelleen.

Valistunut kansalainen heti moiset otsikot nähtyään hyödyntää medialukutaitoaan ja oivaltaa, että "Haa, Halla-ahon ajatukset sotivat KONEISTON agendaa vastaan! Tarkastanpa tilanteen jostain muualta".

"Jostain muualta" -etsiminen kannattaa aloittaa ja lopettaa kansanedustaja Halla-ahon blogikirjoituksesta. Koska kansanedustaja Jussi Halla-aho on paitsi viisas ja älykäs mies, hän on myös lainkuuluainen kansalainen. Niinpä hän todellakaan ei yllytä ketään valtamedian tuuttaamaan "rasistiseen solvaukseen" tai muuhun vastaavaan. Lainaan lyhyen pätkän.

10 §
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla viestin, jossa uhataan rikollisella teolla jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, tai yllytetään toista ryhtymään tällaiseen tekoon, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. 


11 §
Uskonnonharjoituksen estäminen

Joka käyttämällä väkivaltaa tai sillä uhkaamalla oikeudettomasti estää uskonnonvapauslaissa tarkoitetun kirkon tai uskonnollisen yhdyskunnan pitämästä jumalanpalvelusta, kirkollista toimitusta tai muuta uskonnonharjoitusta, tai meluamalla, uhkaavalla käyttäytymisellään tai muuten häiritsee tällaista tilaisuutta, on tuomittava uskonnonharjoituksen estämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.Muuten, mitä tulee uskonnonharjoituksen estämiseen, valtamedia, virkavalta ja muut KONEISTOON kuuluvat ovat häpeällisesti täysin vaienneet tästä tapauksesta.

http://dl.dropboxusercontent.com/u/1161968/muha.jpg

Tietenkin se vaikenee, koska tekijöinä olivat muslimit. Päinvastaisessa tapauksessa niin valtamedia kuin valtiosyyttäjänlaitos olisi jo valjastettu kutakuinkin hirttämään nuo kerettiläiset, nuo vääräuskoiset, jotka julkesivat estää uskonnonharjoituksen.

Illmainen vinkki valtamedialle: kirjoittakaa totuus, tarkastakaa lähteet älkääkä pitäkö meitä niin tyhminä kuin skumppapalavereissanne luulette meidän olevan. Levikki laskee, koska HOX: MAKSAVA ASIAKAS ei enää luota eikä arvosta tarjoamaanne ns. "uutisantia". Tästä väistämättä seuraa se, ettei MAKSAVAA MAINOSTAJAA enää niin paljoa kiinnosta edustamanne media: hinta/potentiaalinen asiakas on heille liian kallis. Siis:  mitä enemmän moista paskaa suollatte, sitä varmemmin levikkinne entisestään laskee. Jatkakaa ihmeessä valitsemallanne linjalle; siinähän sitten joku luku- ja kirjoitustaidoton Abdi tai Abdullah, tämä kuuluisa paperinsa hukannut koneinsinööri, on KONEISTON propagandan levittämisessä useammassa kuin yhdessä mediatalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti