maanantai 23. syyskuuta 2013

Saksan vaalit: vae victis eli voe voe, vihreet!

Angela Merkelin johtama puolue otti murskavoiton Saksan äskettäisissä liittopäivävaaleissa. Se ei ollut yllätys eikä sekään, että Euroopan, kenties koko tämän geoidimme suosituin ja vaikutusvaltainen vihreä puolue sanalla sanoen romahti. Vihreitä äänesti vain 8,7%, pudotusta edellisistä vaaleista noin kaksi prosenttiyksikköä.

Tämä viestii siitä, ettei Saksassakaan sikäläisten vihreiden edustamat arvot ja heidän ajamansa ajatusmaailma enää oikein kohtaa äänestäjien mieltymyksia, vaatimuksia, arvoja ja ajatuksia.

Toivon, että tämä on trendi eikä yksittäistapaus. Toivon, että Saksan esimerkki innoittaa ja kannustaa myös meidät suomalaiset kyseenalaistamaan Vihreiden olemassaolon Suomen hallituksessa.

Minä en suostu syömään Vihreiden pakottamana kasvisruokaa, minä syön mitä minä haluan.

Minä en hyväksy Vihreiden ajatuksia sukupuolineutraalista avioliitosta, enkä varsinkaan polygamiasta eli moniavioisuudesta. Tämä ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin, eikä toivottavasti koskaan tule kuulumaankaan.

Muistutan siitä, että monet tämän päivän näkyvimmin esillä olevista ns. "vihreistä" ovat pelkkiä stalinisteja, "stallareita", jotka vihaavat Suomea, suomalaisuutta ja kaikkea sitä, mitä nämä hienot ja ylväät sinivalkoiset asiat ja arvot edustavat.

Pahin pirulainen on Satu Hassi, mutta hänestä ei tässä sen enempää. Hyvänä kakkosena tulee Heidi Hautala kaikkine vähintään kyseenalaisine "ystävineen".

Nykyinen Suomen Vihreä liike toiminnallaan ja ulostuloillaan häpäisee Koijärven veteraanien muiston.

Älkää hyvät ihmiset panko aivojanne narikkaan Vihreiden ja vihervassareiden touhuja seuratessanne. Ajatelkaa omilla aivoillanne, kritisoikaa, kyseenalaistakaa, vaatikaa faktaa fiktion sijaan. Kysykää tuulivoiman fanaattisilta kannattajilta esimerkiksi syöttötariffista, voimaloiden kannattavuudesta mutta ennen kaikkea vaatikaa selkeitä numeroita tyhjänpäiväisen jaarittelun sijaan.

Kysykää vihreiltä, mikseivät he lähteneetkään hallituksesta joka antoi luvat ydinvoimaloille. Kysykää, onko vallanhimo ja hallitusvastuu tärkeämpää kuin pitää kiinni siitä, mitkä pohjimmiltaan ovat erittäin vihreitä arvoja.

Annan synninpäästön ainoastaan Osmo Soininvaaralle. Odella on usein hyviä ja käytännöläheisiä ajatuksia, mutta onko Ode kuitenkin Vihreiden ikioma Ben Zyskowicz?

Lisäys 25.9. 2013

Ryhdikästä porukkaa Saksan vihreiden johdossa.


Tiistaina johtopäätökset veti vihreiden vaaliveturi Jürgen Trittin, joka ilmoitti luopuvansa liittopäiväryhmänsä puheenjohtajan tehtävästä. Niin ikään puolueen toinen puheenjohtaja Claudia Roth ilmoitti tiistaina, ettei pyri enää puolueen johtoon.

Koko vihreiden hallitus ja neuvosto eroaa ennenaikaisesti. Osa asettuu ehdolle uudestaan, osa ei.


Tämän hyvän tavan soisi yleistyvän Suomessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti