maanantai 23. syyskuuta 2013

Ruotsin tilanne pahenee: maahantunkijoita pelkästään elokuussa 4.800

"Esimerkiksi Ruotsissa..." on eräs kuluneimpia ja kulutetuimpia keskustelunavauksia puhuttaessa Suomen niin sanotusta maahanmuuttopolitiikasta. Koska tämä kuitenkin tuntuu olevan vakiintunut käytäntö, jatkan samalla linjalla.

Esimerkiksi Ruotsissa pelkästään elokuussa 2013 turvapaikkahakemuksensa jätti 4.808 henkilöä. Siis kuukauden aikana enemmän kuin mitä arvellaan Suomeen tulevan koko vuonna.

Esimerkiksi Ruotsissa sikäläisellä maahanmuuttovirastolla on käsissään tuhansia henkilöitä, joilla on oleskelulupa muttei kuntapaikkaa.

Esimerkiksi Ruotsissa tullee 1.1. 2014 voimaan laki, joka mahdollistaa sanelupolitiikan: sikäläinen MIGRI voi sanoa mille tahansa kunnalle, että "Nyt teille sinne tulee 150 ns. "lapsukaista", pitäkää heistä hyvää huolta".

Esimerkiksi Ruotsissa joidenkin arvioiden mukaan medelsvenssonin veroista viisi (5) prosenttiyksikköä menee sikäläisen maahanmuutto- ja mocutuskoneiston pyörittämiseen. Tämä lukema on parin vuoden takaa, tämänpäiväinen tilanne lienee paljon tuota huonompi.

Esimerkiksi Ruotsissa tietyistä ilmansuunnista tulevat maahantunkijat raiskaavat niin paljon, että Ruotsi on kyseenalaisen listan kakkossijalla. Ainoastaan Etelä-Afrikassa tapahtuu raiskauksia enemmän kuin Ruotsissa.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta kysyn suomalaisilta päättäjiltä: Tätäkö te todella haluatte Suomeenkin? Miksi aina tuotte esiin Ruotsin, kun käytännössä samat ratifioidut kansainväliset sopimukset sitovat esimerkiksi Eestiä?

Tiedoksi: Suomikin on ratifioinut kansainvälisen sopimuksen, joka takaa itsemääräämisoikeuden.

Esimerkiksi Suomessa voisi heti ottaa käyttöön pikakäännytyksen.

Esimerkiksi Suomessa voisi heti ottaa käyttöön sakkojen maksamisen käteisellä.

Esimerkiksi Suomessa voisi heti purkaa kalliin ja tehottoman turvapaikanhakijan monikerroksisen turvaverkon, jonka jatkeeksi on vielä tulossa "maasta poistamisen valvonta".

Esimerkiksi Suomessa voisi välittömästi lakkauttaa vähemmistövaltuutetun toimiston. Onhan kyseisen toimiston johtaja Eva Biaudet suoraan kieltäytynyt hänelle kuuluvista lakisääteisistä töistään.

Tätäkin listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Ryhtiä toimintaan, hallitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti