perjantai 29. toukokuuta 2015

Heidi Hautala valehteli taas

Heidi Hautala valehtelee härskisti vuodatuksessaan.

Tänään oli surullinen päivä Suomen kehitysyhteistyölle ja -politiikalle. Hallitus ilmoitti säästävänsä kehitysyhteistyöstä vuosittain 300 miljoonaa euroa eli yli kolmanneksen. Entisenä kehitysministerinä jouduin toteuttamaan jo satojen miljoonien leikkaukset edellisellä hallituskaudella. Leikattavaa ei enää ole. (Lähde: heidihautala.fi)


Vai niin. Katsotaanpa, mitä Ulkoministeriö asiasta kertoo.Maksatukset ovat nousseet vuodesta 2006, Hautalan ministerikaudellakin (2011-2013). Mistä Hautala on leikannut "satoja miljoonia"?

Ei mistään, lämpimikseen valehteli taas.

Kehitysavusta yleisesti

Muuten olen sitä mieltä, että aivan liian monet "kehitysyhteistyötä" tekevät järjestöt keskittyvät pelkkään pönöttämiseen, itsensä edustamiseen ja virheellisiä argumentteja sisältävien lausuntojen julkaisemiseen eri mediassa.

Kuka ja ketkä hyötyvät siitä, että miljoonia euroja julkista rahaa saavan yhdistyksen tai järjestön suurin menomomentti (>70%) on henkilöstön palkat - Suomessa? Tietysti ne, jotka ko. järjestöltä palkkaa saavat. Ei tuo ole mitään kehitysapua eikä kehitysyhteistyötä.

Se on sanalla sanoen varastamista. Nuo parasiitit jotka leikkivät hyväntekijöitä härskisti hyödyntävät käsitteeseen "kehitysapu" liittyvän goodwill -arvon vain ja ainoastaan parantaakseen omaa maailmaansa ja omaa elämäänsä.

On vain hyvä asia, jos sinä Pakoloisneuvonnan, Pakoloisavun, KEPA:n ym. suojatyöläinen tunnet nyt pistoksen sydämessäsi. Annan sinulle ilmaisen neuvon: rupea etsimään oikeita töitä.

Lisäys 30.5.2015


YLE:n teksti-tv:n sivu 137 30.5.2015

"...turha spekuloida...".

Totta totisesti, näin on. Heidi Hautalalla on erittäin kyseenalaisia ja vaarallisia kytköksiä terroristijärjestöihin.

Miten tuo [rumia sanoja] voi olla MEP? Kertoo erittäin hyvin vihervassareiden ajatusmaailmasta ja arvoista. [lisää rumia sanoja]

6 kommenttia:

 1. jouduin toteuttamaan jo satojen miljoonien leikkaukset edellisellä hallituskaudella

  Hautalalle kommunistina "säästäminen" tarkoittaa rahaa, jota ei saanut vaikka halusi. Kun valtion verotulot jäävät budjetoitua pienemmiksi, valtio "säästää". Hautala olisi halunnut kasvattaa kehitysapua muutamalla sadalla miljoonalla, mutta kun se ei onnistunut, hän katsoo "säästäneensä" saman verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Niin, "säästäneensä" tai "leikanneensa".

   Talouselämä uutisoi leikkauksista näin 4.4.2012.

   Hallitus on päättänyt kiristää entisestään kehitysyhteistyömäärärahatasoja. Nyt niitä myös leikataan, kun vielä hallitusneuvotteluissa sovittiin vain jäädyttämisestä.

   Tänään annetun hallituksen budjettipäätöksen mukaan kehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala (vihr.) joutuu vaalivuonna 2015 leikkaamaan kehitysyhteistyövaroja 30 miljoonaa euroa.

   Hallituksen päätöksessä sanotaan, että leikkaus johtaa ”hyvin todennäköisesti” kehitysyhteistyömäärärahojen bruttokansantulo-osuuden alenemiseen. Säästö käytetään valtiontalouden sopeutustoimiin.

   Aiemmin oli sovittu, että vuosina 2013-2014 määrärahoja ei koroteta vaan ne pysyvät vuoden 2012 tasolla.


   Uudessa hallituksessa ainakin Stubido on lukenut UM:n evaluointeja ja tietää tarkkaan, mitä tarkoittaa käsite Results Based Management eli RBM. Valtiovarainministerinä hänellä on painava sanansa sanottavana myös kehitysapurahoihin liittyen, jopa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka häntä kuuntelee.

   Poista
 2. Sekoomuksen intoa ylläpitää kehitysapurahoihin perustuvaa NGO-pyramidihuijausta on vaikea käsittää kun ei se sieltä kuitenkaan ääniä saa. Kaikki kehitysapinat ovat vihreitä, demareita ja kommareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumis, Sekoomus vain kuuntelee isännän eli RKP:n ääntä NGO-asioissakin.

   Poista
 3. Kehitysapuleikkaus oli oikeansuuntainen, mutta liian pieni toimenpide. Hyvä kuitenkin edes näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Professori, kiitos kommentista.

   Luulen, että periaate pacta sunt servanda eli että sopimuksista pitää pitää kiinni päti tässä osaltaan kosmeettisessa leikkauksessa.

   Tärkeintä tässä on selkeä viesti parasiiteille: etsikää oikeita töitä, teillä vielä on siihen aikaa.

   Poista