perjantai 15. toukokuuta 2015

Päivän pelle: ylioppilas Bidé (RKP)

Valehtelusta monta kertaa kiinni jäänyt ylioppilas Bidé (rkp) katsoo oikeudekseen syyttää MEP Jussi Halla-ahoa rasismista.

- Ymmärrän, että Halla-aholla on tällaisia tavoitteita, mutta se liittyy hänen ksenofobiseen ja rasistiseen tapaansa nähdä maailmaa, jossa hän yrittää kaikin tavoin estää jokaisen maahanmuuton tai turvapaikkahakemuksen. (Lähde: STT/Iltalehti)

Mikä tai kuka tuo valehteleva poliittinen broileri kuvittelee olevansa, joku Shiva  Suomen olosuhteisiin sopeutettuna? Ehei, Bidé, ei se kuule näin mene. Katsokaa nyt tätäkin Bidén valhetta, liekö jo sadas vai kahdessadas.

Biaudet'n mukaan Suomella on vähiten vastuuta turvapaikanhakijoista kaikista EU-maista. Ainoa tapa lisätä vastuuta on nostaa kiintiöpakolaisten määrää. 

Hänen mielestään on turha luulla, että sumutuspuhe menee EU:ssa läpi.

- Ei kukaan ole niin tyhmä, että kikkailulla tästä ongelmasta päästään.

Pidäpä Bidé mölyt mahassasi ja muista, että minkä taaksesi jätit sen edestäsi löydät. Ei kukaan ole niin tyhmä, että uskoo sinun valheisiisi.

Muuten Bidé, mites niiden ECRI:n "raporttien" kanssa nyt käy kun sinä et ole niitä väärentämässä ja niistä valehtelemassa?

4 kommenttia:

 1. Jassoo. Vai se on nyt muodissa levitellä sitä paikkansa pitämätöntä vaitettä, eli tietoista valhetta, että Suomella olisi turvapaikanhakijoista kaikista EU-maista vähiten vastuuta. Tilasto taas kertoo, että väkilukuun suhteutettuna Suomen järjestysluku ylhäältäpäin laskettuna on 15. ja alhaalta päin laskettuna 14. Siis niin keskellä kuin olla voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Strix Senex, kiitos kommentista.

   Bidékin tarkoituksella puhuu samaan aikaan turvapaikanhakijoista ja kiintiöpakolaisista vaikka varmasti tietää, että kyseessä on aivan eri asia.

   Kiintiöpakolaisiin voimme valintaprosessin lisäksi vaikuttaa poliittisilla päätöksillä, turvapaikanhakijoihin emme muuten kuin vähentämällä vetotekijöitä ja kiristämällä käytäntöjä. Pikakäännytys olisi hyvä alku.

   Poista
 2. Tämä on eka kerta kun kommentoin täällä.

  Joskus tuntuu että Bidee uskoo itse noihin valheisiin joita puhuu.

  Bidee voi mölytä vapaasti koska RKP siirtyy pian oppositioon, sen jälkeen uusi hallitus on saatu nimitettyä.

  Ulkomaalaispolitiikkaan voisi ottaa mallia Virosta tai muista entisistä neuvostotasavalloista ja entisistä Varsovan liiton maista. Ainakin siltä osin etteivät ne tarjoa runsasta sosiaaliturvaa, ilmaista asuntoa eikä kattavia julkisia palveluita.

  Kaksi vuotta sitten kävin Liettuassa enkä nähnyt montaa afrikkalaisen enkä lähi-itäläisen näköistä vaikka Vilna on melkein Helsingin kokoinen. Tiistaina palasin Unkarista enkä nähnyt siellä montaa afrikkalaista tai lähi-itäläista. Se ei ole montaa siihen nähden että Budapestissa on kolminkertaisesti asukkaita Helsinkiin verrattuna. Ne keitä näin, en tiedä olivatko sosiaalimamuja, turisteja, vaihto-opiskelijoita, työmatkalaisia, komennustyöntekijöitä vai paikallisen työluvan haltijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Maahanmuuttolinjauksessa on monia hyviä asioita ja mikä parasta, käytännössä kaikki tiukennukset voi toteuttaa hyvin nopealla aikataululla. Perheenyhdistämisistä aloittaisin, seuraavaksi Ulkomaalaislain hienosäätö ettei vuoden 2010 farssi toistuisi. Tuolloinhan KKO:n ennakkopäätös romutti Rajavartiolaitoksen vähintään vuoden työn, väärin perustein saatu viisumi kun KKO:n mielestä on täysin pätevä ja laillinen asiakirja.

   Samantyyppisiä havaintoja "yön timoista" olen kuullut muiltakin. Täällä Hölmölässä muslimimamuja paapotaan ja hyysätään melkein yhtä hulluilla tavoilla kuin esimerkiksi Ruotsissa. Koneiston rattaisiin pitää heittää hiekkaa, sepeliä ja kaikkea muuta, mikä lopulta pysäyttää tuon veronmaksajien rahoja rosvoavan parasiitin.

   Poista