keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kiva keskiviikkotehtävä: montako virhettä löydät?

Suomi häntäpäässä turvapaikanhakijoiden määrissä

Suomi on korostanut ottavansa vastuuta kiintiöpakolaisista. Turvapaikkaa Suomesta haetaan kuitenkin vähän – tuhatta asukasta kohti hakemuksia tulee 0,7. Se on hieman enemmän kuin esimerkiksi Baltian maissa, mutta selvästi vähemmän kuin useimmissa Länsi- ja Keski-Euroopan maissa.


Lähde: YLE

Tähän Maria Stenroosin ja Petri Raivion sepustukseen mahtuu uskomattoman monta loogista ja asiavirhettä sekä tarkoituksellista harhaanjohtamista.Oikaisu, mikä se on? Puolueetonta laatujournalismia à la YLE, taas kerran.

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä näiden alemmuuskompleksia kärsivien tutkijoiden tarvetta kilpailla muiden maiden kanssa elättien ottamisesta. Suomi on ihan kiitettävää keskitasoa, mutta ideaalina pidän Portugalin tilannetta tässä asiassa, kunhan tuonne saadaan vielä toinen nolla perään.

    VastaaPoista
  2. Tervehys Kenzo', kiitos kommentista.

    Ideaalitilanteessa voisimme ottaa kisan Portugalin kanssa siitä, minne tulee vähiten turvapaikanhakijoita. Ei siis tyyliin "esimerkiksi Ruotsissa" vaan "esimerkiksi Portugalissa". Samat kv-säännöt ja EU-direktiivit koskevat Portugaliakin mutten usko, että siellä kukaan on huolissaan Portugalin maineesta.

    Kiintiöpakolaisista sen verran, ettei niitä ota vastaan kuin kourallinen valtioita. YLE:n toimittajat tarkoituksella taas sotkevat asioita ja käsitteitä, törkeää touhua jälleen kerran.

    VastaaPoista