tiistai 19. toukokuuta 2015

YLE: rohingyat sitä, rohingyat tätä

YLE:llä on menossa joku kummallinen rohingya-ihannointi ja siihen liittyvä aivopesuyritys. Tässä viime päivien uutisotsikoita.

Malesia käännytti toisenkin pakolaisaluksen, yhteensä 800 pakolaista 14.5.
Tuhansien venepakolaisten epätoivo kasvaa - Aasian maat eivät päästä veneitä rantautumaan 14.5.
Indonesia ja Malesia pomputtelevat pakolaisia täynnä olevaa laivaa 15.5. 
Näkökulma: Ping-pongia venepakolaisilla 16.5. 
Kaakkois-Aasian venepakolaisten kohtalosta neuvotellaan alueen  ulkoministerien kesken 17.5.
Yle pakolaisleirillä Myanmarissa: Olot kuin vankileirillä – paenneet ajelehtivat merellä 19.5.

YLE aivan tarkoituksella jättää kertomatta monia hyvin tärkeitä asioita näistä muslimeista. Tässä mielestäni neljä tärkeintä.

1) rohingyat ovat kapinoineet ja taistelleet Burman eli Myanmarin hallitusta vastaan ainakin jostain 1940-luvulta alkaen.
2) rohingya-muslimeilla todistettavasti on yhteyksiä vaarallisiin ja tunnettuihin islamistiterroristijärjestöihin kuten al qaidaan ja Lashkar-e-Taibaan.
3) Thaimaa ei halua alueelleen islamistiterroristeja yhtään enempää,  nykyistenkin kanssa on ongelmia miltei päivittäin (1, 2, Wiki: South Thailand insurgency).
4) vuoden 2012 mellakat alkoivat islamistiterroristien provokaatioista ja rötöstelyistä (Reuters 8.6.2012).

Rohingyat ja näiden tukijat niittävät nyt mitä ovat vuosikymmeniä kylväneet. YLE:n puolueellinen ja yksipuolinen "uutisointi" rohingya-muslimeista ja näiden suurelta osin itse aiheuttamista ongelmista on törkeää propagandaa ja lukijoiden aliarviointia. Tulevalla hallituksella on tälläkin sektorilla töitä, YLE:n ylenpalttinen islamismin ja "monikulttuurisuuden" ihannointi, suorastaan palvonta, on kuvottavaa touhua. Eikä maksa paljon, vain reilut 500 miljoonaa veroeuroa tänäkin vuonna.

7 kommenttia:

 1. Noiden juttujen tarkoituksena lienee herättää lukijassa "mitäpä jos otettaisiin ne tänne meille?" -tunne. Meillähän on puutetta raavaista yli 40-vuotiaista miehistä, joita nuo paatit on pullollaan. Maailma on täynnä autettavia, mutta olisin aidosti iloinen jos edes Suomi saataisiin siihen ihannevaltion tilaan, jossa kuvittelin kasvaneeni ja musulmaanien rahtaaminen tänne mistään päin maailmaa ei tätä asiaa tule auttamaan yhtään, valitettavasti, ei yhtään. Allah-joikaaminen viisi kertaa päivässä ei tuo mitään ihanuutta iltasaunasta, hiljaisuudesta, grillatusta makkarasta, ja ennen kaikkea, rauhasta nauttivalle juntille, kuten minä ja uskon, että Suomesta löytyy kaltaisiani enemmänkin. Mitä vikaa siinä on, että haluaa olla rauhassa? Miksi tämä mahdollisuus rauhaan pitää yrittää tuhota? Miksi? Miksi ihmisten pitää pyrkiä tuhoamaan kaikki se hyvä mikä meillä on feminismin ja mukasuvaitsevaisuuden nimissä? Miksi ihmiset eivät voi ymmärtää sitä, että ongelmallisten ryhmien rahtaaminen tänne lisää ongelmia täällä?

  VastaaPoista
 2. Tätäkö me haluamme lapsillemme: http://rahmispossu.net/2015/05/20/piiritetyn-pikkutyton-paalle-roiskittiin-virtsaa/ ? Minulle on ratkaisu tämmöiseen, jos osuu oman lapseni kohdalle ja sen ratkaisun nimi on omaa sukua Dragunov jos pesäpallomaila ei ole lähempänä.

  VastaaPoista
 3. Tervehys Kenzo', kiitos kommenteista.

  YLE:n "tykistökeskityksen" tarkoitus on pohjustaa joitain tärähtäneistön hankkeita, joiden tarkoitus on haalia Suomeen lisää huonosti kotoutuvia muslimimamuja ja potentiaalisia islamistiterroristeja. Odota vaan, kohta on Pravdassa jonkun päivystävän dosentin tms. riipaiseva maksettu/tilattu "mielipidekirjoitus", täynnä klisheitä ihmissoikeuksista, vastuun kantamisesta ja niin edelleen.

  Tärähtäneistön arvot ovat muutenkin täysin päälaellaan. Päivittäin joudumme lukemaan uutisia vanhuksiin kohdistuneista ryöstöistä, muslimimamujen ja tuontiromannien keppostelusta ja muista vastaavista tapahtumista.

  Tilanne alkaa karata käsistä Suomessakin, hyvinä osoituksina mamujengiläisten riehumiset (pahoinpitelyt ja joukkoraiskaukset). Kuppi on menossa nurin muiltakin kuin sinulta ja on vain ajan kysymys, milloin näemme ensimmäiset ISOT kärhämät. Ei ole vaikea arvata, kuka ja ketkä noissa karkeloissa ovat ottavana osapuolena.

  Rähmiksen sikolätti kuuluu vakiolukemistooni, samoin Ruotsin tilanteesta valtamedian "unohtamia" asioita kertova Paavo Tajukangas.

  VastaaPoista
 4. Rohingya-uutisointi on normaalia uutisoinnin "tasapainottamista". Uutisia, joissa muslimi katko päitä, surmaa toisuskoisia, orjuuttaa ja raiskaa heidän lapsiaan on aivan riittävästi. Tarvitaan jotakin, jolla muslimeista saadaan taas uhreja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Vasara, kiitos kommentista.

   Ahaa, joo, niinpä tietysti! Vähän samaan tyyliin siis kuin Pravdalla: ensin se julkaisee yhden (1) maahanmuuttoon ja/tai muslimeihin kriittisesti suhtautuvan pikku-uutisen. Tasapainottaakseen tätä seuraavien päivien lehdissä ei juuri muuta olekaan kuin mocu-uskontoa.

   Tässä suhteellisen tuore uutinen Thaimaan tilanteesta, kannattaa lukaista.

   Poista
 5. Tuleva hallitus saisi lisäsäästöjä kohdistamalla niitä Yleen. Jos irtisanoisi kaikki tai 90 prosenttia vasemmistolaisista/mokumielisistä/islam-mielisistä/palestiinahuivipäisistä toimittajista.

  Roni Smolarin voisi palkata takaisin Yleen. Tällöin juutalaiset vs arabit konfliktissa Israelin näkemykset saisivat tasapuoliset 50 prossaa media-ajasta kun iipot ovat tähän asti saaneet tyytyä 10 prossaan ja ählyillä on ollut 90 prossaa.

  Jostain syystä kurdit eivät kiinnosta ketään vaikka ovat sunnimuslimeja. Arabit Irakissa ja Syyriassa, turkkilaiset ja persialaiset ovat potkineet kurdeja iät ajat. Ehkä mocu-uskovaisia ei kiinnosta se jos muslimi kyykyttää muslimia. En ole kuullut heidän vaativan kurdeille omaa valtiota Kurdistanista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys vieras, kiitos kommentista.

   Joku keskusteluohjelma, jossa studiojuontajina ovat Roni Smolar ja James Gonzo voisi säväyttää. Asetelma vähän Kymppitonnin tyyliin, eli vieraat ovat äänieristetyissä kopeissa ja pääsevät ääneen vain silloin kun juontajat antavat siihen luvan.

   En tiedä, mistä ja miten kurdiongelman ratkaiseminen pitäisi aloittaa. Jotenkin tuntuu siltä, että kun Lähi-Idässä saa yhden konfliktin rauhoitettua siellä alkaa monta muuta, entistä verisempää ja pahempaa hässäkkää.

   Poista