maanantai 21. lokakuuta 2013

Päivän pelle: Emilia Kukkala


Tämän ns. tiedostavan nuoren naisen edesottamuksia olen jo jonkin aikaa seurannut. Tässä Emilia Kukkalan tuorein aivopieru.

Ei kukaan kurillaan lähde Välimerelle hukkumaan. Toisekseen, ei ole meidän asiamme kenenkään liikkumista estää, oli lähtötilanne mikä hyvänsä – mutta ei etenkään, kun se on sietämätön.

Tämäkin kympin tyttö on tosielämästä yhtä vieraantunut kuin hänet aivopesseet henkilöt. Eivät nuokaan Välimereen viimeisen noin kahden kuukauden aikana hukkuneet henkilöt ole lähteneet karkuun "sietämätöntä tilannetta".

Ei, he ovat ihmiskauppiaiden ja -salakuljettajien uhreja.

Emiliakukkalat, ceciliamalmströmit ja muut tosiasiat kieltävät mocuhysteerikot ottakoot propagandansa uhreiksi ja maaleiksi mieluummin esimerkiksi Libyan viranomaiset kuin työtänsä tekemään pyrkivän Frontexin.

Emilialle ja muille vähän rautalankaa: jos sinä, Emilia, tiedät satavarmasti, että naapuritalostasi jatkuvalla syötöllä tulee sinun pihallesi ei-toivottuja vieraita, mitä teet? Tiedät senkin, että naapuritalosi omistavat henkilöt hyötyvät tästä rahallisesti. Mitä teet? Kuka auttaa ja jos auttaa, niin miksi ja millä perusteilla?

2 kommenttia:

 1. Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen hukkumisista ja opetelkaa uimaan!

  VastaaPoista
 2. Kyä näi'o!

  Sieltä vaan kaikki Afrikan ja Lähi-Idän pakoloiset heti Eurooppaan. Emilia Kukkala ystävineen mieluusti kustantaa noille pakoloisille täysihoidon,

  ...men...

  ...i det här fallet...

  ...pappa inte betalar.

  VastaaPoista