tiistai 8. lokakuuta 2013

Hienoa, YLE!

Yleisradion vuosibudjetti on reilut 500 miljoonaa euroa, eli noin kolme miljardia mummonmarkkaa. Tätä hirmuista rahamäärää YLE hyödyntää syytämällä surutta ihan sitä ihteään, hirvittävää propagandaa.

4-vuotias syyrialaistyttö on jumissa Venäjällä, koska Suomen maahanmuuttovirasto ei tee poikkeuksia
Suomessa asuva syyrialaisperhe ei saa neljävuotiasta, vakavasti sairasta sukulaistyttöä hoiviinsa.

Suomi on ratifioinut lapsen oikeuksien sopimuksen, jonka mukaan lapsen etu on turvattava, mutta maahanmuuttovirasto pitäytyy pykälien noudattamisessa.


Mikäli jutun kirjoittaja tarkoittaa Lapsen oikeuksien sopimusta, sen ovat ratifioineet Yhdysvaltoja ja Somaliaa lukuunottamatta kaikki YK:n jäsenvaltiot. Mikäli jutun kirjoittaja ei tiedä tai ei muista, Venäjä on YK:n jäsen.

Lisää hauskaa soopaa samasta jutusta.

Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteerin Hanna Markkula-Kivisillan mukaan lapsella on aina oikeus suojeluun ja hänen etunsa on muita lakipykäliä tärkeämpi...


Ällistyttävä logiikka! Spede-vainaa varmasti pyörii haudassaan, kun sketsejään naisen logiikasta näinkin taitavasti kierrätetään.

Myös EU-komissio ja ja sisäasiankomissaari Cecilia Malmström ovat vaatineet, että EU-maissa asuvien syyrialaisille omaisille pitäisi myöntää viisumeita mahdollisimman avokätisesti.

Cecilia Malmström on ruotsalainen idiootti, samanlainen kuin ne kaikki muut joiden takia Ruotsin tilanne jo nyt on katastrofaalinen. Sitä paitsi kuka takaa sen, ettei todellisessa avuntarpeessa olevien seassa ole rikollisia, roistoja, poliittista eliittiä tai ammattisotilaita, kuten somali-invaasion alkuvuosina? Ei ainakaan Cecilia Malmström ja vaikka mitä yrittäisi selittää, käskisin pitää hölösuunsa kiinni - sieltä kun ei vuosikausiin ole tullut ensimmäistäkään järkevää lausetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti