maanantai 21. lokakuuta 2013

Esimerkiksi Norjassa

Mocu-uskovaiset ja heidän vasallinsa julkeavat tuoda esiin "tutkimuksia", joiden mukaan maahanmuuton vaikutukset kansakunnan taloudelliseen hyvinvointiin ovat pelkästään positiiviset.

VMP.

Vittu mitä paskaa.

Maahanmuuttoteollisuus on yhtä suurta huijausta, jossa aina, kaikissa tapauksissa kaikki kulut hoitaa veronmaksaja.

Maahanmuuttoteollisuudesta eniten hyötyvät tässä omanlaisessaan pyramidihuijauksessa sen huipputasoilla olevat.

– Innvandring har visse fellestrekk med pyramidespill, sier [Erling] Holmøy til Dagens Næringsliv.

Varokaa hyvät ihmiset, hyvät kanssakärsijäni sanoja "Valtio maksaa." Esittäkää heti tuon argumentin esittäjille Case Lieksa: noin 400 muualta tullutta, sosiaalitoimen budjetti paukkuu roimasti yli. Semmoiset 2,3 miljoonaa euroa 12.000:n asukkaan kaupungissa on vajaat pari sataa euroa/lärvi, tämä pitkälti johtuen sikäläisten soilesyrjäläisten ja muiden sosiaalitanttojen löperöstä asenteesta paperinsa hukanneita koneinsinöörejä kohtaan.


Mitä tulee tuohon ns. tutkimukseen, niin esimerkiksi Norjassa tutkitusti maahanmuuttajat tekivät käytännössä kaikki puskaraiskaukset.

Esimerkiksi Norjassa vuoden 2005 jälkeen maahan saapuneista työperäisistä - ja "työperäisistä" on aiheutunut NOK 71 miljardia suuremmat kulut mitä he ovat sikäläisen valden kirstuun verojen muodossa maksaneet.

Cencilia Malmströmillä on tässä mukava haaste: saada  Erling Holmøy ja muut norjalaiset päättäjät vakuuttuneiksi siitä, että ihmiskauppiaiden ja -salakuljettajien "asiakkaiden" kotouttaminen Norjaan on han-norjalaisellekin erittäin hyvä bisnes. Kultakauppaa vailla vertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti