torstai 31. lokakuuta 2013

"Mitään sosialistista järjestelmää ei voi luoda ilman poliittista poliisia."

Näin sanoi Winston Churchill vuonna 1945.

Eipä tainnut Sir Winston tietää, miten tarkkaan ja miten hyvin tuo hänen lausumansa kuvaa nykytilannetta myös täällä Suomessa.

Oululaisesta freelancevalokuvaajasta Ville Walleniuksesta on tehty rikosilmoitus, koska hän otti kuvan herjaavasta tarrasta ja pani sen Facebook-sivulleen.


...Wallenius poisti sen sivultaan nettipoliisi Marko Forssin kehotuksesta.

"Seuraavana päivänä Forss otti vielä yhteyttä ja kertoi, että valtakunnansyyttäjänvirasto on ohjeistanut häntä tekemään asiasta rikosilmoituksen. Syynä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan", Wallenius kertoo.Virallisen TotuudenTM valtamediassa syytämän propagandan vastustajat joutuvat heti Suomen "gestapon" silmätikuiksi ja pahimmillaan vuosikausien (henkisen) kidutuksen uhreiksi. Tiedätte kyllä, keitä tarkoitan. KoneistoTM jauhaa armotta, kuten tämä valokuvaaja Ville Walleniuksenkin tapaus osoittaa.

Suomen "gestapo" on jo päättänyt, että Ville Wallenius on syyllinen. Seuraa näytösoikeudenkäynti - jälleen kerran! - jossa Wallenius saa rangaistuksen.

Suvikset ja kukkahattutädit mielellään pelaavat natsikortin ja vetoavat "30-luvun kaikuihin." Tästä asiasta olen heidän kanssaan täysin samaa mieltä.

Saksassa valtaan pyrkivat natsit halusivat hiljentää kaikki mahdolliset soraäänet, mukaanlukien natsien toimintaa arvostelevan median. Apunaan heillä oli poliittinen poliisi ja urkkijaverkosto.

Mikä onkaan tilanne Suomessa nyt, vuonna 2013? Ketkä oikeasti ovatkaan tämän päivän natseja ja miksi?

Alkaa olla viimeinen hetki taistella tätä typeryyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti