tiistai 15. lokakuuta 2013

Ituhipit ja älyvapaat taas asialla

- Siirtolaisten kuolemat Välimerellä ovat seurausta EU:n maahanmuutto- ja rajapolitiikasta. Laillisia maahantuloväyliä ei ole tarjolla niitä eniten tarvitseville köyhille, pakolaisille ja vainotuille, siksi he joutuvat turvautumaan hengenvaarallisiin merimatkoihin, Katja Tuominen Vapaa liikkuvuus -verkostosta sanoo tiedotteessa.


Lainaan ministeri Alex Stubbia: "Vittu mitä paskaa!".

Edelleenkään nämä katjatuomiset ja muut älyvapaan ituhipit eivät ymmärrä sitä, ettei yksikään Välimerellä viime aikoina kuollut ensinnäkään ole a) siirtolainen b) köyhiä.

Ihmiskauppiaat ja -salakuljettajat nyhtivät näiltä nyt Välimeren pohjassa rapujen ruokana olevien ihmisten matkasta kohti utopiaansa sikäläiseen tulotasoon nähden tähtitieteellisiä summia.

katjatuomiset ja muut älyvapaat todistettavasti ovat sitä mieltä, että on oikein tukea tätä toiseksi tai kolmanneksi suurinta rikollisuuden alaa, ihmiskauppaa ja -salakuljetusta.

Toisaalta, nimenomaan tämä on stallareiden toimintaperiaatteista eräs tärkeimpiä: pitää pyrkiä hajottamaan yhteiskunta tai mikä tahansa stallareiden etuja vastaan oleva yhteisö sisältä päin.

Tervetuloa kokeilemaan periaatteitanne pihalleni, kaikki älyvapaat. Katsotaan, kuka kävelee omin jaloin pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti