keskiviikko 9. lokakuuta 2013

"Rauhanomainen mielenilmaus"

Heidi Hautala (stallarit) tuntuu olevan uutisotsikoissa yhtä tiuhaan tahtiin kuin erään oppositiopuolueen edustajat. Lainaan pätkän YLE:n uutisesta.

Kehitysministeri Heidi Hautalan erityisavustaja Lauri Korkeaoja vahvistaa Yle Uutisille, että ministeriössä oltiin tietoisia Arctia Shippingin aikeista tehdä rikosilmoitus Greenpeacen aktivisteista.

Hän myös vahvistaa, että asiasta keskusteltiin Arctia Shippingin kanssa, mutta pitää Iltalehden väitettä rikosilmoituksen tekemisen estämisestä liioiteltuna.

– Kyseessä oli rauhanomainen mielenilmaus
.


Selvä.

Siis kun kyseessä oli Heidi Hautalan kaverit tai tuttavat täysin ilman lupaa menevät sabotoimaan merialusta, kyseessä on "rauhanomainen mielenilmaus".

Jotenkin tuntuu, etteivät Heidi Hautalan (pro-tsetseenikapinalliset) ja esimerkiksi Venäjän turvallisuuspalvelun käsitykset "rauhanomaisista mielenilmauksista" välttämättä ole samansuuntaiset. Tietysti Heidi, yhdessä kamunsa Mikael Storsjön voisi mennä Moskovan Punaiselle torille kokeilemaan, kuinka pitkään siellä saavat saarnata ja agendaansa julistaa.

Viimeistään nyt Heidi Hautalan (virheet) pitää tajuta jättää eronpyyntönsä. Eroa, Hautala!


Lisäys 9.10. 2013

Heidi Hautalan toimista on kanneltu oikeuskanslerille. Periaatteessa aivan oikein, mutta maan tavan tuntien näinkään räikeästä ja törkeästä teosta Hautalalle tuskin tulee muita sanktioita ja seuraamuksia kuin jonkkamainen päänsilitys.

Oikeusvaltiossa, todellisessa semmoisessa, todellisessa demokratiassa nykyisen demlakratiamme sijaan, Hautala saisi kenkää välittömästi. Lisäksi hänet saatettaisiin tuomita vahingonkorvauksiin. Demlakratiassa nimeltä Suomi v. 2013 käynee niin, että tiedon medialle vuotanut henkilö joutuu maksamaan Heidi Hautalalle kunnianloukkauksesta 1,3 ziljardia euroa. Lisäksi hän saa ainakin neljä vuotta ehdotonta vankeutta, johon sisältyy julkinen ja yleinen jalkapuussa Senaatintorilla oleminen vappuna, juhannuksena ja aina, kun Satu Hassi saapuu Helsinkiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti