maanantai 21. lokakuuta 2013

Suomalaiset cityvihreät vs. todellisuus

Suomalaiset cityvihreät, erityisesti Satu Hassi, edustavat kiihkomocuttajien ja -uskovaisten jälkeen tai rinnalla pahiten todellisuudesta irrallaan elävää ihmisryhmää.

Kun Satu Hassi meuhkaa rikkidirektiivistä ja siitä, miten se "säästää 50.000 ihmishenkeä vuodessa" tai kun ympäristöministeri, autoiluasioista kaiken tietävä Ville Niinistö suu vaahdossa meuhkaa Suomen fosfori- ja typpipäästöjen vähentämisestä, Kiinassa nämäkin asiat tehdään toisin.

Näkyvyys [Harbinissa] oli niin huono, etteivät autoilijat nähneet liikennevaloja. Alueella asuu noin 11 miljoonaa ihmistä.

Teillä sattui useita onnettomuuksia, ja liikenneväyliä suljettiin. Lisäksi kaupungin lentokenttä ja kaikki peruskoulut pidettiin kiinni.

Tavallista sankemmasta savusumusta kärsittiin myös muualla Koillis-Kiinassa, muun muassa Tangshanissa ja Changchunissa. Viranomaiset ovat luvanneet vuosikausia parantaa ilmanlaatua, mutta edistystä ei ole ollut juuri havaittavissa.


Tietysti, koska meidän suomalaisten on pakko kumartaa "asiantuntijoiden" suuntaan, niin on-han se aivan kamalaa, kun mökin mummo kuivalla koivuklapilla torppansa lämmittää ja näin satoja ziljoonia tappavia molekyylejä illmaan päästää. Tuomiolle mummo ja heti!

Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi: mummoreppanan pitäisi hankkia joku hemmetin jätevedenpuhdistamo.

Ville Niinistö: jos sinussa on yhtään miestä, jos sinulla on yhtään munaa (mitä epäilen), mene ja ota Puolan ja Venäjän ympäristöministeriä kunnolla kraivelista kiinni ja julista suureen ääneen

- Ellette te vitun ääliöt nyt heti lopeta Suomenlahden ja Itämeren saastuttamista, minä manaan Lauri Törnin haudasta ja loihdin hänelle Antti Rokan kaveriksi. Ugh - olen puhunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti