torstai 22. tammikuuta 2015

Päivän pelle: apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske

Kaksi sananvapauteen liittyvää juttua, kaksi täysin erilaista tapaa toimia. Tiedoksi VKSV:lle ym. tahoille etukäteen: tämä kirjoitus sisältää kritiikkiä vallankäyttöä kohtaan, ironiaa, sarkasmia ja pilakuvan, jota voi pitää taideteoksenakin.

Professori Erkki Aurejärven muistelmakirja Kovaa peliä ei johda esitutkinnan aloittamiseen. Näin päätti apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske tiistaina.
- - -
VKSV:n päätöksestä huokuu voimakas tuki sananvapaudelle. Aurejärven erittäin suorasukainen arvostelu, jossa hän on kertonut useiden nimeltä mainittujen maamme ylimpien tuomareiden syyllistyneen mm. virkarikoksiin, ja luetellut myös nimeltä tukun kehnoja alempien oikeusasteiden tuomareita, on ollut sallittua.

Paitsi että Kalske on sananvapauden vihollinen pahimmasta päästä, Kalske ei uskalla ruveta vääntämään kättä professori Erkki Aurejärven tasoisten huippujuristien kanssa. Lisäksi Kalske pelkäsi ja pelkää sitä, mitä kaikkea arkaluontoista ja Kalskeen & Co:n (=demla) kannalta ikävää professori Aurejärvi voisi tuoda julkisuuteen.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on päättänyt syyttää somaliäitiä Facebookissa solvannutta miestä viharikoksesta. Miehelle luetaan maaliskuussa Helsingin käräjäoikeudessa syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 
---
Miessyytetty osallistui kuvan kovasanaiseen kommentointiin.

- Hän on solvannut etnistaustaista ihmistä ilmauksilla ja nimityksillä, jotka täyttävät kyseisen rikoksen tunnusmerkistön.

Mitäpä tuohon voisi sanoa? Muslimimaahanmuuttajat, erityisesti somalit, ovat valtiovallan erityissuojeluksessa. Tässä kuva kaikille teille kantaväestöä syrjiville epäisänmaallisille toopeille, erityisesti Kalskeelle. Puhukoon se puolestaan.


Jorma Kalskeen uusin leikkikalu, toivottavasti Mika Illman ei tästä Jormalle suutu ja rupea tappelemaan. Mitähän mukavaa tuolla laatikossa on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti