perjantai 9. tammikuuta 2015

Päivän pelle: Petra Nyqvist

Petra Nyqvistin missio tuntuu olevan Jussi Halla-ahon arvostelu ja mollaaminen, niin kovasti hän innostui tästä uhkauskirjeestäkin.Vaivautumatta odottamaan asiasta tarkempia ja täsmentäviä tietoja Petra panee lisää pökköä pesään, kas näin.

"Kertoisitko Jussi kavereillesi, mikä on se toinen tapa, milla aakkoset saa pois teskstista, vaikkei lahettaisikaan ulkomailta tekstia? Itse en millaan keksi. Minusta ei ole kivaa, etta saat torkyviesteja, mutta ettet edes myonna miettineesi, etta se voi olla joltain muulta kuin muslimiterroristilta irakista, on aika hassua."

Niinpä niin: jos joku leikkaa Jussi Halla-aholta pään irti, Petra Nyqvist on sitä mieltä, että Halla-aho teki sen itse kerjätäkseen sääliä (Halla-aho Facebookissa).

Isänmaamme tulevaisuus on todella hyvissä käsissä, kiitos kaikkien näiden petranyqvistien ja muiden kympin tyttöjen - nimiä mainitsematta. Tiedätte kyllä, keitä olette.


Tiedoksi Petralle ja kaikille muille epäilijöille: uhkaus mitä ilmeisimmin on aito. Lounais-Suomen poliisi vahvisti, että he ovat aloittaneet tapauksen tutkimisen.

Päivitys 13.1.2015
Tapauksen tutkinta on uusien tietojen valossa päätetty siirtää keskusrikospoliisin hoidettavaksi.

7 kommenttia:

 1. Se, että poliisi on aloittanut tapauksen tutkimisen, ei tarkoita, että kommentti on aito.

  - Irtautuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tietenkään, pelkästään ajankuluksi SUPO ensin tutkii tapausta pari viikkoa ja sitten rupeaa satuilemaan tämmöistä.

   "Supo kertoi perjantaina, että heille oli tullut ilmi tarpeeksi seikkoja, joiden perusteella asia oli syytä siirtää eteenpäin poliisin tutkittavaksi."

   Lähde: YLE:n uutinen

   Poista
 2. Huvittavaa, että Petra ajatteli Jussi itsensä kirjoittaneen tuon uhkauskirjeen. Ilmeisesti niissä piireissä taqiyya on yhtä lailla käytössä kuin moskeijoissakin.

  Kukaan ei epäillyt Tampereen pitserian tuhopoltosta muhiksia itseään mutta nyt ääkkösten puuttuminen on selvä todiste petoksesta. Kyllä nuo sosialistit ovat tyhmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Kumitonttu, kiitos viestistäsi.

   En malta olla lainaamatta Jussi Halla-ahoa.

   "Nyqvistin löytää minä tahansa hetkenä päivystämässä Usarin blogien kommenttiosastoilla sekä kertomassa, kuinka Halla-aho sitä ja Halla-aho tätä. Kuuluu samaan sarjaan Härkösen lentävän sirkuksen ynnä
   Panu Höglundin ja vastaavien kanssa."

   Demarit munasivat itsensä pahan kerran tuossa Tampereen murhapoltossakin. Päivi Lipposen sanoin:"Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen."

   Ovatkohan Petra ja Päivi käyneet saman itsensä hillitsemättömyyskurssin?

   Poista
 3. Tähän täytyy sanoa, että yleensä ihmiset olettavat toisten olevan itsensä kaltaisia.
  Mitenkäs se meni niiden uhkausviestien kanssa joita suomenruotsalaisvaikuttajat saivat silloin, kun vapaa kielivalinta- aloite tuli ja veri lensi Ruotsiin asti? Niinpä niin, ja kaapattu tietokone, ihan varmasti.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi lähetti tämän täsmentävän kommentin.

  "Anteeksi, ilmaisin epäselvästi. Ei Petra, mutta samaistan hänet vahvasti suomenruotsalaisiin raivokkaisiin pakkoruotsin kannattajiin Uuden Suomen puheenvuoro- palstalta tuttuna jankuttajana.
  Nämä uhkauskirjeet, joita toimittajat saivat, oli lähetetty Jan Sundbergin koneelta tor-verkon kautta. Niistä ei ollut tehty rikosilmoitusta, vaan nostettu julkisuuteen hirmuinen paskamyrsky.
  Poliisi ryhtyi kuitenkin oma-alotteisesti tätä tutkimaan edellämainituin tuloksin,
  Jan (tottakai) arveli koneensa tulleen kaapatuksi.
  Siksi tuli tuollainen mielleyhtymä."

  Jan Sundberg on kunnostautunut eettisesti kyseenalaisilla tavoilla usein, ei tuo "kaapattu" tietokone ollut ensimmäinen kerta. http://keskustelu.suomi24.fi/node/13024056

  VastaaPoista